Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 9. 2019,
14.34

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28

Natisni članek

Nick Carter Aaron Carter Backstreet Boys obtožbe prepoved približevanja

Sreda, 18. 9. 2019, 14.34

4 leta, 7 mesecev

Vojna slavnih bratov: grožnje s smrtjo in prepovedi približevanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,28
Aaron Carter, Nick Carter | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Član zasedbe Backstreet Boys Nick Carter je vložil prepoved približevanja proti svojemu bratu Aaronu Carterju, ki naj bi njemu in njegovi noseči ženi grozil s smrtjo. Aaron se je na bratovo potezo besno odzval, in to kar na Twitterju.

V družini člana nekoč nadvse priljubljene fantovske zasedbe Backstreet Boys Nicka Carterja se dogaja prava drama. Njegov mlajši brat Aaron Carter naj bi njemu, njegovi ženi, ki je drugič noseča, in celo njunemu nerojenemu otroku grozil s smrtjo.

Prav tako je menda s smrtjo grozil sestri Angel. Zato sta se Nick in Angel odločila, da proti Aaronu vložita prepoved približevanja, kar je član fantovske zasedbe Backstreet Boys tudi sporočil prek družbenih omrežij.

Trendi Aaron Carter: Michael Jackson mi je dal kokain, ko sem bil star 15 let
Trendi Nekdanji član skupine Backstreet Boys končal za rešetkami

"Po tehtnem razmisleku sva se s sestro Angel z velikim obžalovanjem odločila, da proti svojemu bratu Aaronu vloživa prepoved približevanja. Po njegovem nadvse skrb zbujajočem vedenju, ki je vključevalo grožnje s smrtjo moji noseči ženi in najinemu nerojenemu otroku, nisva imela druge izbire, temveč sva se bila prisiljena odločiti za ukrepe, s katerimi bova zaščitila sebe in najini družini. Najinega brata imava rada in resnično upava, da si bo poiskal pomoč, ki jo potrebuje, preden bo kaj hudega naredil sebi ali komu drugemu," se je na Twitterju razpisal Nick.

Aaron Carter, Nick Carter | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

A potem, ko so mu vročili prepoved približevanja, se je tudi 31-letni Aaron Carter razbesnel na družbenem omrežju. Twitter je zasul s številnimi užaljenimi sporočili, v katerih je med drugim razkril, da z bratom nima stikov že štiri leta in da je zdaj, ko se je na podlagi lažnih obtožb odločil za prepoved približevanja, dokončno zaprl vrata med njima.

Zatrdil je še, da nikoli ni grozil nobenemu družinskemu članu in da je prepoved približevanja kazen, ker je stopil na stran žensk, ki so Nicka Carterja pred leti obtožile spolnega nadlegovanja. Nekdanja pevka zasedbe Dream Melissa Shuman ga je obtožila celo posilstva, a je primer na sodišču zastaral.

Planet TV
Planet TV Se spomnite Backstreet Boys? Tako so videti danes #video

Aaron je sicer pred nekaj dnevi v oddaji The Doctors priznal, da se spopada z nemalo duševnimi težavami in da na recept prejema tudi kar nekaj zdravil za lajšanje svojih duševnih težav. "Moja uradna diagnoza so motnja osebnosti, shizofrenija, akutna anksioznost in manična depresija," njegovo priznanje iz oddaje povzema portal People.

V preteklosti pa se je spopadal še s številnimi drugimi težavami, kot sta bili pretirano izgubljanje telesne teže in zloraba prepovedanih substanc. Prav tako se je zaradi posedovanja marihuane in vožnje pod vplivom prepovedanih substanc znašel za zapahi.

Trendi Backstreet Boys z zvezdo na Pločniku slavnih
Ne spreglejte