Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 12. 2013,
19.56

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

poroka

Sreda, 18. 12. 2013, 19.56

8 let

VIP-poroke 2013: reciklirane poročne obleke in idilične lokacije

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prečudovite poročne obleke, številčne zabave in eksotične lokacije, vse to je del porok, vsaj nekaterih zvezdnikov v tujini, kot tudi v Sloveniji. Izbrali smo nekaj slavnih porok letošnjega leta.

TINA in ERWIN Po 27 letih razmerja se je 74-letna ameriška pevka Tina Turner poročila z nemškim glasbenim producentom Erwinom Bachom. Njena želja je bila, da so ženske na poroki oblečene v belo, moški pa nosijo črno kravato, medtem ko je nevesta nosila črno-zeleno obleko.

KELLY in BRANDON Ameriška pevka Kelly Clarkson se je na ranču Blackberry poročila z glasbenim menedžerjem Brandonom Blackstockom. Pevka, ki zdaj pričakuje njunega prvega otroka, je dva dni po obredu na Twitterju objavila: "Uradno gospa Blackstock."

KEIRA in JAMES 28-letna igralka Keira Knightley je v idiličnem mestecu na jugu Francije dahnila usodni da. Z 29-letnim partnerjem Jamesom Rightonom sta si obljubila večno ljubezen in zvestobo. Poročni obred je bil zelo intimen, saj je bilo prisotnih zgolj 11 svatov. Nevestina poročna obleka je bila zelo preprosta, videli smo jo že leta 2008 na zabavi nagrad bafta, kot tudi letos decembra na gala večerji v Londonu, na poroko pa so jo pripeljali kar z renaultom clio. To pa je ljubezen do obleke!

MADELEINE in CHRIS Švedsko princeso Madeleine je osvojil newyorški bankir Chris O'Neill in se z njo poročil. Najmlajša hči švedskega kralja Karla Gustafa in kraljice Silvije je na poroki nosila obleko italijanskega modnega kreatorja Valentina Garavanija. O'Neill se je odrekel kraljevskemu nazivu, saj bi to pomenilo, da bi moral vzeti švedsko državljanstvo in pustiti službo v New Yorku.

ANDREA in TATIANA Letos marca sta monaški princ Andrea Casiraghi in Tatiana Santo Domingo dobila sina Sacho, pet mesecev pozneje pa sta se poročila. Čeprav oba prihajata iz bogatih družin, je bila poroka dokaj preprosta, v krogu najožje družine in prijateljev.

KATE in MICHAEL Zadnji avgustovski dan je na idiličnem ranču v Rock Creeku v ameriški zvezni državi Montana v zakon stopila svetlolasa igralka Kate Bosworth. Tridesetletna Kate in njen 42-letni mož Michael Polish sta se spoznala pred dvema letoma med snemanjem filma Big Sur, kjer je Bosworthova igrala, Polish pa je film režiral.

AVRIL in CHAD Rokerski duo Avril Lavigne in Chad Kroeger sta se v nepozabnem gotsko obarvanem poročnem obredu poročila na dvorcu blizu Cannesa. "Dlake so se mi naježile in oči so se mi napolnile s solzami," je povedal pevec skupine Nickelback o trenutku, ko je videl nevesto prihajati pred oltar. "To je trenutek, ki ga ne bom pozabil, dokler bom živel." Kako lepo!

HALLE in OLIVIER Pred šestdesetimi svati sta si večno zvestobo obljubila ameriška igralka Halle Berry in francoski igralec Olivier Martinez. Noseča 46-letna lepotica je nosila preprosto kremasto obleko in pred oltar jo je pospremila njena petletna hči Nahla.

ANŽE in INES Julija se je na Otočcu zgodila ena od najbolj varovanih slovenskih porok. Vrhunski športnik in eden od najboljših hokejistov v ZDA, kot tudi v Sloveniji, Anže Kopitar se je v krogu prijateljev in družine poročil z dolgoletno punco Ines. Svatje so bili iz vrst slovenske in tuje estrade.

HAJDI in URBAN Nekdanja otroška in najstniška zvezdnica Hajdi Korošec, pevka, ki je zapela nepozabne uspešnice Naš kuža, Oblečem si oblekico in Tvoj pogled muči me, se je po dveh mesecih zaroke poročila z Urbanom Jazbinškom. Ker je bila poroka v času čarovnic, je bila njuna poročna fotografija v slogu tovrstnih zabav.

GORAN in MAJA Dva tedna pred začetkom evropskega prvenstva v košarki se je reprezentant Goran Dragić poročil s svojo Majo. Poroka je bila zaradi natrpanega urnika košarkarja v ožjem krogu, večje slavje bodo naredili prihodnje leto. Novembra se jima je pridružil še prvorojenec Mateo.

ANA in BRANDON Ena najuspešnejših slovenskih manekenk v tujini Ana Colja, ki živi in dela v Los Angelesu, se je poročila s svojim izbrancem Brandonom. Lepotica se po novem piše Colja White.

ALMA in ANIS Zvezdnica resničnostnega šova Bar in Playboyeva lepotica Alma Brdžanović se je z Anisom Attawaro, podpredsednikom nepremičninske agencije, poročila na strehi stavbe na Peti aveniji v New Yorku. Poroko je slavila na dvodnevnem dogodku s 170 povabljenimi gosti.

SLAVOJ in JELA Slovenski filozof svetovnega slovesa Slavoj Žižek se je v Budvi poročil s kar 30 let mlajšo novinarko in doktorico filozofije Jelo Krečič.

TINKARA in PETER Tinkara Zorec, zdaj Fortuna, nekdanja članica skupine Bepop, in njen dolgoletni partner Peter Fortuna sta se odločila za zelo intimno, a izjemno romantično poroko, na kateri so bile prisotne samo priče in Tinkarina hčerka Taja. Poročne fotografije je posnel nekdanji član skupine Bepop Simon Meglič.

VASILIJ in MAJA 37-letni jadralec Vasilij Žbogar in njegova devet let mlajša izbranka, hrvaška manekenka Maja Bedalov, sta v domači Izoli izrekla usodni da. Obred je bil zelo intimen in popolnoma tajen.

Ne spreglejte