Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 1. 2023,
6.28

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,73

57

Natisni članek

Elvis Presley Lisa Marie Presley

Petek, 13. 1. 2023, 6.28

1 leto, 3 mesece

V 54. letu starosti se je poslovila Lisa Marie Presley, edinka Elvisa Presleyja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,73

57

V 54. letu starosti je umrla pevka Lisa Marie Presley, hči Elvisa Presleyja, je sporočila njena mati, poroča BBC. Bila je edini otrok legende rokenrola. 

"S težkim srcem moram deliti novico, da nas je zapustila moja čudovita hči Lisa Marie," je dejala Priscilla Presley. "Bila je najbolj strastna, močna in ljubeča ženska, kar sem jih kdaj poznala," je v izjavi za medije še povedala njena mama. 


Video: Reuters

Imela je srčni zastoj 

Liso Marie so v četrtek na hitro odpeljali v bolnišnico. Mediji poročajo, da je imela srčni zastoj. Ob sklicevanju na vir blizu Lise Marie Presley je TMZ poročal, da so zvezdnico v četrtek zjutraj našli neodzivno v njeni spalnici. Več podrobnosti o vzroku smrti ni znanih.

Nemudoma so se z vseh koncev ZDA začeli usipati izrazi sožalja in pokloni umrli. "Naša srca so strta ob nenadnem slovesu Lise Marie Presley," sta sporočila Rita Wilson in Tom Hanks, ki je tudi zaigral v novem filmu o Elvisu. Z besedami, da jo bo pogrešal, se ji je poklonil igralec John Travolta, pevka LeAnn Rimes pa je v tvitu izrazila upanje, da je v miru v naročju svojega očeta.

Lisa Marie se je rodila leta 1968, bila je edini otrok Elvisa Presleyja, ki je umrl avgusta 1977, star 42 let. Očetu je sledila v glasbene vode, kjer si je ustvarila kariero. Izdala je tri albume, od katerih se je njen prvi iz leta 2003 prodal v več sto tisoč izvodih.

Poročena je bila štirikrat, in sicer s pop legendo Michaelom Jacksonom, igralcem Nicholasom Cageem ter glasbenikoma Dannyjem Keoughom in Michaelom Lockwoodom. Imela je štiri otroke, 33-letno Riley Keough, 14-letni dvojčici Harper in Finley ter sina Benjamina, ki je leta 2020 pri 27 letih storil samomor. 

Poročena je bil tudi z Michaelom Jacksonom.  | Foto: Reuters Poročena je bil tudi z Michaelom Jacksonom. Foto: Reuters Nazadnje so jo v javnosti videli v torek zvečer na podelitvi zlatih globusov 

Nazadnje se je v javnosti pojavila v torek zvečer na podelitvi zlatih globusov na Beverly Hillsu, na kateri je Austin Butler dobil nagrado za najboljšo glavno moško dramsko vlogo za biografski film o Elvisu. V čustvenem nagovoru se je igralec zahvalil družini Presley za pomoč med snemanjem filma. "Hvala vam, da ste mi odprli svoja srca, spomine, dom," je dejal. "Lisa Marie, Priscilla, za vedno vaju bom imel rad," je dodal.

Lisa Marie je bila do leta 2005 lastnica podjetja Elvis Presley Enterprises, ki ga je kasneje prodala. Do smrti je bila lastnica Gracelanda, Elvisovega slavnega posestva v Memphisu.

Lisa Marie Presley
Trendi Ogromno dediščino pognala za droge?
Lisa Marie Presley
Trendi Vnukinji kralja v skrbništvu socialne službe
Trendi Vnukinja Elvisa Presleyja se je poročila
Ne spreglejte