Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 2. 2018,
12.30

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15

1

Natisni članek

twitter Donald Trump Oprah Winfrey

Četrtek, 22. 2. 2018, 12.30

6 let, 2 meseca

Tako se je Oprah odzvala na Trumpovo provokacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,15

1

Oprah | Foto Cover Images

Foto: Cover Images

Pred dnevi je ameriški predsednik Donald Trump televizijsko osebnost Oprah na Twitterju označil za negotovo. Dodal je celo, da upa, da bo leta 2020 res kandidirala za predsednico, saj jo bo tako lahko porazil. Zdaj se je Oprah ne njegov tvit končno odzvala.

64-letna Oprah Winfrey je gostovala v eni od epizod oddaje z naslovom 60 Minutes, kjer je z ljudmi različnih političnih struj razglabljala o perečih političnih tematikah v ZDA.

Oddajo si je ogledal tudi aktualni ameriški predsednik Donald Trump in nato na Twitterju precej provokativno zapisal: "Pravkar sem gledal zelo negotovo Oprah Winfrey, ki sem jo na neki točki zelo dobro poznal. Intervjuvala je kup ljudi v oddaji 60 Minutes. Vprašanja so bila pristranska, dejstva neresnična. Upam, da bo Oprah kandidirala, da jo bom lahko izpostavil in porazil kot vse preostale!"

Zdaj se je na njegov tvit odzvala Oprah, ki je bila gostja v pogovorni oddaji The Ellen DeGeneres Show. Najprej kar ni našla besed, kaj reči na predsednikovo objavo, potem pa je vendarle odgovorila: "Mislila sem si: 'Kaaaaj?' Nerada posvečam pozornost negativnim stvarem. Pravzaprav sem šla še enkrat pogledat vse skupaj, da sem videla, ali je v njegovih trditvah karkoli resničnega, ali sem bila res kje pristranska in izražala svoja stališča. Celo producenta sem klicala."

Oprah v oddaji 60 Minutes | Foto: Cover Images Oprah v oddaji 60 Minutes Foto: Cover Images Pojasnila je še, da se je tudi pri montiranju oddaje trudila, da bi bila čim bolj uravnotežena in da bi bili enakovredno predstavljeni obe plati – tako plat demokratov kot republikancev. "Res sem se trudila, da bi delala ravno nasprotno, kot mi je očitano v tem sovražnem tvitu, tako da je v redu," je sklenila pogovor o tej temi.

64-letna zvezdnica je v preteklih tednih ovrgla namigovanja, da bo kandidirala za predsednico, čeprav so mnogi namigovanja pozdravili z navdušenjem.

Ne spreglejte