SiolNET. Trendi Svet znanih
0,91

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sta se Rebeka Dremelj in Natalija Verboten nasankali?

0,91

termometer

Rebeka Dremelj |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Slovenski pevki in poslovni ženski Natalija Verboten in Rebeka Dremelj sta prijateljici tudi v zasebnem življenju. Tokrat sta se nasmejali na sankanju v Kranjski Gori.

"Situacija je resna. Verboten in Dremelj napadata. In to ne Eme, temveč sankališče v Kranjski Gori," na začetku posnetka pove Rebeka Dremelj. Objavo je poimenovala Spektakularno sankanje dveh slovenskih "estradnic". Rebeka tudi razloži, da sta se z Natalijo odločili, da se malce poveselita na otroškem sankališču. 

"Imava zgolj en majhen krožniček za dve majhni ritki," se nasmiha prešerno razposajena Rebeka, Natalija pa ji sramežljivo prikimava v ozadju. 

Seveda sta se zapeljali po sankališču in prav dobro jima je šlo. Konec dobro, vse dobro. Njuno prijateljstvo tako še vedno ostaja v dobri kondiciji, mogoče iz tega nastane nova glasbena stvaritev. 

Natalija in Rebeka se poznata že nekaj časa. Njuno "rivalstvo" je rodilo pesem Strup in videospot, v katerem sta se pevki "udarili" v boksarskem ringu. 

Preberite še:

Trendi Drama pri Rebeki Dremelj: Mislila sem, da mi bo otrok umrl Rebeka Dremelj in Sebastian Trendi Rebeka Dremelj in Sebastian na Laponskem obiskala Božička

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin