Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Petek,
14. 9. 2018,
16.36

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71

1

Natisni članek

Playboy Playboy klub New York Cooper Hefner

Petek, 14. 9. 2018, 16.36

5 let, 7 mesecev

Sredi gibanja #MeToo so v New Yorku odprli nov Playboyev klub

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,71

1

Playboy klub | Playboyeve zajčice so dobile nadgradnjo kostuma, pod katerega se je podpisal Roberto Cavalli. | Foto Getty Images

Playboyeve zajčice so dobile nadgradnjo kostuma, pod katerega se je podpisal Roberto Cavalli.

Foto: Getty Images

Medtem ko so zloglasnemu hollywoodskemu producentu Harveyju Weinsteinu zaradi številnih spolnih zlorab odvzeli prostost in se je ob tem sprožilo močno gibanje #MeToo (Jaz tudi), so v New Yorku pred nekaj dnevi ponovno odprli Playboyev klub.

Asia Argento
Trendi Eni glavnih zagovornic gibanja #MeToo iz omare padel velik okostnjak

V letu, ki so ga zaznamovali gibanje #MeToo ter vedno glasnejše predstavnice ženskega spola, ki opozarjajo na spolne zlorabe in nadlegovanja v svetu šovbiznisa, so v New Yorku, natančneje na Manhattnu, odprli klub, v katerem so ženske spet dobile vlogo seksi družabnic.

Playboyev klub je namreč kraj, kjer članom pijačo in hrano strežejo Playboyeve zajčice, ki se lahko z gosti tudi družijo, pri tem pa nosijo tradicionalni kostum zajčice: korzet z drznim dekoltejem, visoke pete, manšete, metuljček, zajčja ušesa in zajčji rep. Legendarni kostum je posebej za newyorški klub nadgradil oblikovalec Roberto Cavalli.

Novi klub je odprl sin pokojnega Hugha Hefnerja, 27-letni Cooper Hefner, ki je leto pred očetovo smrtjo prevzel vodenje podjetja Playboy Enterprises.

Cooper Hefner z zaročenko, igralko Scarlett Byrne, na odprtju kluba | Foto: Getty Images Cooper Hefner z zaročenko, igralko Scarlett Byrne, na odprtju kluba Foto: Getty Images

Za članarino 250 tisočakov

Odprtja so se udeležili številni zvezdniki, med njimi tudi slavna kuharska mojstrica Martha Stewart, igralec Ice-T z ženo Coco, pa tudi pevec Robin Thicke, ki je v novem klubu še nastopil. Zajčje natakarice so na dogodku stregle suši, koktajle in nosile pladnje s slaščicami.

Novi klub vključuje štiri salone, namenjene le članom, ter ekskluzivne podzemne prostore za druženje in dogodke, ki so jih poimenovali Zajčja luknja, Grotto salon, Kraljeva loža in Črna skrinjica. Članarina za klub po poročanju portala Page Six znaša 250 tisoč ameriških dolarjev (približno 210 tisoč evrov) ter vključuje dostop do Playboyevega zasebnega letala in 15 noči v klubu.

Robin Thicke je na odprtju zapel svoj hit Blurred Lines. | Foto: Getty Images Robin Thicke je na odprtju zapel svoj hit Blurred Lines. Foto: Getty Images

Hefnerjev sin si želi ponovno obuditi znamko

Prvi Playboyev klub so odprli leta 1960, v 90. letih prejšnjega stoletja pa je njihova priljubljenost upadla, kar je privedlo do zaprtja veliko klubov.

Hefnerjev sin Cooper želi s ponovnim odpiranjem obuditi znamko in jo preoblikovati v "milenijski luksuz", je za New York Post razkril vir: "Pri klubu gre za strogi luksuz, čudovito oblikovan in eleganten prostor. Gre skoraj za novi Playboyev dvorec - čudovit in poseben kraj."

Newyorški klub v 60. letih prejšnjega stoletja | Foto: Getty Images Newyorški klub v 60. letih prejšnjega stoletja Foto: Getty Images

Preberite tudi:

Trendi Playboy na naslovnico vrača nagice
Trendi Vse Playboyeve lepotice: kako so se spremenile od leta 1953
Ne spreglejte