Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 12. 2015,
13.16

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Petek, 18. 12. 2015, 13.16

6 let, 6 mesecev

Športniki, glasbeniki in kronane glave: zvezdniški naraščaj leta 2015

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Leta 2015 so se številni slovenski in tuji zvezdniki ukvarjali z menjavanjem plenic in neprespanimi nočmi.

Košarkarski duo, brata Goran in Zoran Dragić, sta se razveselila povečanja družine. Zoran je prvič postal očka, Goran pa je po sinu dobil še hčerko. Med slovenskimi športniki se je naraščaja veselil tudi najboljši hokejist Anže Kopitar. Po letošnji poroki se je rokometaš Dragan Gajić konec leta razveselil tudi novega člana družine.

Inzulin prosim 👬󾬘

Posted by Hajdi Korošec Jazbinšek on 6. oktober 2015

Voditeljica Jasna Kuljaj je rodila prvo hčerko, voditeljica Anja Križnik Tomažin pa je rodila še tretjo punčko. Punčko je dobil tudi Rok Terkaj - Trkaj. Priznani vinar in udeleženec resničnostnega šova Ljubezen na deželi Jure Štekar in Nina Bratovž sta dobila fantka, enako kot vremenar na Planet TV Bojan Ilijanič. Sina sta rodili tudi slovenska igralka Alenka Tetičkovič in nekdanja najstniška zvezda Hajdi Korošec Jazbinšek.

Tuja scena Verjetno se je leta 2015 največ pisalo o nosečnosti slavne ameriške starlete Kim Kardashian, posledično se je precej pisalo tudi o rojstvu njenega drugega otroka, ki podobno kot prvorojenka North nosi posebno ime – Saint.

Full of joy with little Max.

Posted by Mark Zuckerberg on 8. december 2015

Precej se je pisalo o Marku Zuckerbergu, šefu Facebooka, ki je ob rojstvu hčerke 99 odstotkov svojih delnic dal v dobrodelne name, da bi širil enakost med vsemi otroki in razvijal človeški potencial.

Leta 2015 so prvič starši postali tudi ameriški pevec Justin Timberlake in njegova žena igralka Jessica Biel, igralka Carey Mulligan in glasbenik Marcus Mumford, igralka Keira Knightley in njen mož rocker James Righton, starleta Coco in njen mož raper Ice T, igralec Benedict Cumberbatch in njegova žena Sophie Hunter.

FLEXIN' on Fathers Day... #HappyFathersDay to ALL of the Dads out there from the newest member of the Daddy Fraternity!! --JT

A photo posted by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Drugega otroka so se razveselili kolumbijska pevka Shakira in nogometaš Gerard Pique, argentinski nogometni zvezdnik Lionel Messi ter igralka Milla Jovovich.

Happy Friday everyone!! Have an awesome holiday weekend!💖💖💖 #dashieledan #babydiary #ladiary

A photo posted by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Novega člana so dobili tudi v družinah igralca Sashe Barona Cohena in Isle Fisher, igralca Vina Disla ter igralca Aleca Baldwina.

Po kraljevih porokah se je leta 2015 rodilo tudi nekaj kraljevih otrok. Na britanskem dvoru je Kate Middleton rodila hčerko Charlotte, ki je tako postala četrta v vrsti za britansko krono, na švedskem dvoru pa je princesa Madeleine le nekaj dni po poroki svojega brata princa Carla Philipa rodila sina.

Ne spreglejte