Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 5. 2023,
19.46

Osveženo pred

11 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,50

3

Natisni članek

paparaci igralec Mel Gibson

Petek, 5. 5. 2023, 19.46

11 mesecev, 3 tedne

Slavnega igralca ujeli paparaci, tako se je odzval #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 6,50

3

Mel Gibson | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Igralca in režiserja Mela Gibsona so fotografi ujeli med sprehodom v Malibuju v Kaliforniji, kjer zvezdnik tudi živi. Igralec, ki so ga fotografirali z razmršeno pričesko in sproščeno oblečenega, se je na fotografe dokaj burno odzval in več kot očitno ni bil vesel njihove prisotnosti.

67-letnega hollywoodskega igralca, ki se v zadnjem času v javnosti zelo redko pojavlja, so fotografirali med nakupovanjem v Malibuju, kjer tudi živi. Mel Gibson se je burno odzval, ko je zagledal fotografe, ki so ga prepoznali, čeprav je nosil sončna očala, imel razmršene lase in neurejeno brado.

Nad paparaci ni bil videti navdušen. | Foto: Profimedia Nad paparaci ni bil videti navdušen. Foto: Profimedia

Ko je Gibson zagledal paparace, se je obrnil proti njim, razširil roke in jim zažugal. V preteklosti so Gibsonu pripisovali kar nekaj škandalov, zato je njegova priljubljenost upadla. Nekateri mu ne morejo odpustiti njegovih neokusnih antisemitskih izjav, zaradi katerih je ostal brez igralskih angažmajev. Leta 2010 pa je v javnost prišel tudi video njegovih mizoginih in rasističnih komentarjev, ki jih je posnela njegova tedanja partnerica Oksana Grigorieva.

Gwyneth Paltrow
Trendi Kdo je boljši ljubimec, Brad ali Ben? Gwyneth Paltrow ima odgovor.

Ločitev od dolgoletne žene Robyn

Od leta 2006 pa Gibsonu ni uspevalo niti na zasebnem področju, saj se je leta 2011 dokončno ločil od svoje žene Robyn Denise Moore, ki jo je spoznal konec sedemdesetih let, ko je bil še dokaj neznan igralec. Poročila sta se leta 1980 v Avstraliji, skupaj pa imata pet sinov in hčerko. Leta 2006 je Robyn vložila vlogo za razvezo, potem ko so igralca v Malibuju aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ločitev od prve žene je bila dokončna 23. decembra 2011 in velja za najvišjo v zgodovini Hollywooda, saj je moral Robyn izplačati več kot 360 milijonov evrov (400 milijonov dolarjev). Ker par ni imel predporočne pogodbe, je moral Gibson po kalifornijskem zakonu nekdanji ženi izplačati polovico skupnega premoženja.

Mel Gibson | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Po razhodu z dolgoletno ženo je leta 2009 z rusko pianistko Oksano Grigorievo dobil hčer Lucio, naslednje leto pa sta se razšla. Grigorieva je Gibsona zaradi domnevnega nadlegovanja prijavila policiji, slavni igralec pa se ni smel približati njej ali njuni hčerki, poroča ShowBuzz. Kasneje so Mela tudi zaradi zasebnih težav zavrnile nekatere produkcijske hiše, a se je branil, da nič od naštetega ne drži.

Stopnja smrti
Planet TV Mel Gibson na snemanju izpahnil čeljust soigralcu

Mel Gibson in njegova trenutna partnerica Rosalind Ross leta 2016 v Cannesu. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Mel Gibson in njegova trenutna partnerica Rosalind Ross leta 2016 v Cannesu. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Zdaj ima 34 let mlajšo partnerico

Od leta 2014 je v razmerju z Rosalind Ross, ki je od njega mlajša 34 let, leta 2017 pa sta dobila tudi sina, ki je Gibsonov deveti otrok. Spoznala sta se, ko je Rossova začela delati za njegovo produkcijsko hišo Icon, Gibson pa se v zadnjem času pretirano ne pojavlja v javnosti.

Gibson je znan po filmih Kristusov pasijon (2004), Pogumno srce (1995), Pobesneli Max (1979), Greben rešenih (2016), Smrtonosno orožje (1987), Kaj ženske ljubijo (2000) in drugih.

Mel Gibson
Trendi Mel Gibson in raper 50 Cent skupaj v trilerju
Ne spreglejte