Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 4. 2023,
1.15

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

Natisni članek

Mel Gibson Planet TV

Nedelja, 23. 4. 2023, 1.15

1 leto

Mel Gibson na snemanju izpahnil čeljust soigralcu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,03

V nedeljo ob 20. uri si boste lahko premierno na slovenskih televizijah ogledali akcijsko pustolovščino Stopnja smrti (Boss Level), ki se lahko pohvali z zvezdniško igralsko zasedbo. Med snemanjem filmske uspešnice je prišlo do neljubega dogodka, saj je filmski zvezdnik Mel Gibson soigralcu Franku Grillu izpahnil čeljust.

Med snemanjem prizora pretepa med likoma, ki sta ju igrala filmska zvezdnika Mel Gibson in Frank Grillo, je prišlo do precej nenavadne nesreče.

Kolo sreče
Planet TV Je postavna sovoditeljica nehote razkrila, kaj nosi pod obleko? #video

Preden sta začela snemati, je Grillo, ki ima izkušnje z boksom, zvezdniškega soigralca opozoril: "Mel, ko boš udaril ... Pazi, da se ne nagneš, ker me boš zadel. In ob prvem udarcu se obrne in me udari s komolcem v obraz," je v smehu o nesreči povedal Frank Grillo.

Frank Grillo in Mel Gibson v filmu Stopnja smrti (Boss Level)  | Foto: promocijsko gradivo Frank Grillo in Mel Gibson v filmu Stopnja smrti (Boss Level) Foto: promocijsko gradivo

Ko so končali snemanje prizora, je Gibson soigralca vprašal, ali je v redu. "'Mhm,' sem rekel, saj nisem želel razburiti Mela," se je dogajanja spominjal Grillo, ki je nato šel do režiserja in mu povedal, da ima izpahnjeno čeljust. Na prizorišče je nato prišla zdravniška ekipa, ki je igralcu namestila čeljust na svoje mesto, kar je bilo po igralčevih besedah izjemno boleče.

Exatlon ep06
Planet TV Exatlonovka prvič postala mamica #foto

Režiser filma je v šali je povedal, da so dejstvo, da Grillo nekaj časa ni mogel govoriti, nekateri člani snemalne ekipe sprejeli celo z navdušenjem in da so se med seboj šalili in se spraševali, ali si res želijo, da zdravniška služba ponovno namesti igralčevo čeljust.

Čeprav je bila ta izkušnja za Franka Grilla vse prej kot prijetna, ga lahko tolaži dejstvo, da je ravno ta posnetek režiser nato uporabil v končni različici filma.

Akcijsko pustolovščino Stopnja smrti (Boss Level) s Frankom Grillom, Melom Gibsonom, Naomi Watts in Michelle Yeoh si na Planetu lahko ogledate v nedeljo ob 20. uri.

Planet 18
Planet TV Ekipa Planet 18 v Ukrajini #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Blaž razkril, koga bi si v eksperimentu sam izbral za ženo … In ne, to ni Tina! #video
Poroka na prvi pogled: Slovenija
Planet TV Potem pa šok: Žan zapušča eksperiment #video
 
Spremljajte nas tudi na FacebookuInstagramu in na YouTube. 
Ne spreglejte