Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
2. 9. 2014,
10.20

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

resničnostni šov

Torek, 2. 9. 2014, 10.20

8 let

Skrivnosti tekmovalcev v šovu Kmetija: Nov začetek

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Za gledalci je prvi del resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Razkrivamo skrivnosti, ki jih tekmovalci še skrivajo.

Andrej P. je pred tekmovalci skrival razočaranje, da ni dobil niti enega glasu v glasovanju za glavo družine. Nam pa je v izjavi svoje razočaranje izrazil naglas. Andrej P. bi z denarjem ob morebitni zmagi v šovu Kmetija: Nov začetek 19-letnemu sinu omogočil nakup stanovanja. Čeprav ima sin službo, bi mu rad pomagal, da se postavi na svoje noge.

Andrej Z. je z veliko večino glasov postal glava družine. Andrej Z. ima štiri otroke, od tega ima stike le z enim. Z bivšo ženo in tremi otroki iz prvega zakona stikov nima. Zanimivo bi bilo izvedeti, zakaj ne.

Denis je nogometaš, ki se rad pohvali, da ima na penisu tatu z napisom "La vida loca". To ni edini njegov tatu – na roki ima tatu, posvečen mami, ki je umrla zaradi raka. Pred enim letom se je razšel z dekletom in je zdaj samski. Razšla sta se po njegovi krivdi. Pravi, da mu v oči padejo blondinke z dobro postavo.

Klemen je nadobudni 19-letnik, ki pravi, da je zelenjava za hraniti živali, ki jih nato človek poje. Pri 12 letih je ostal brez očeta, pred vstopom v šov pa je zaupal, da ne bi imel težav s spolnimi odnosi pred kamerami.

Leon je nekdanji vojak, ki veruje v boga in pravi, da bi se pred kamerami poljubil, spolnih odnosov pa ne bi imel.

Darinka je pred dobrimi šestimi meseci v prometni nesreči izgubila 22-letnega sina in se je v resničnostni šov prijavila zaradi novega začetka. V šov jo je prijavila njena hčerka, ki pa naj bi se s fantom kmalu preselila v Nemčijo, kar Darinko zelo boli.

Elizabet privlačijo črni, visoki, postavni, razgledani, pametni in simpatični moški, ki imajo izkušnje s kmetovanjem.

Žana pravi, da so ženske v življenju zahrbtne, zato se raje druži z moškimi in ima več moških prijateljev. Je vegetarijanka.

Jasmina v življenju ne prenese laži. Rada razloži anekdoto, da je v enem letu tako zredila svojo mačko, da ta ne more več skozi vrata svoje kletke.

Kamala brez težav pove, da je lezbijka in da ji je zgled slavna ameriška komičarka Ellen. Pred desetimi leti se je v Sloveniji preselila iz Makedonije, spoznala dekle svojih sanj, s katero sta v vezi že deset let. Rada ima otroke, nekega dne si želi svojih.

Kristina je mama triletnih dvojčic, ki ju v času sodelovanja v šovu čuva njena mama. Še nikoli ni bila tako dolgo ločena od svojih hčerk.

Lara obožuje konje, na hrbtu ima tatu konja. Obožuje moške, vendar je trenutno samska, saj rada sama razpolaga s svojim časom, brez prilagajanja.

Miha ni le gej, je pravi "art performer". V prihodnosti se vidi v New Yorku, kjer ga čaka partner, ki ga ne moti, da ima med bivanjem v Sloveniji spolne odnose z drugimi.

Ema ima dva otroka, hči in sina. Vsakega z drugim partnerjem. Trenutno je samska, zaradi njenega videza do nje pristopajo tudi mlajši moški, ki pa se ponavadi ustrašijo podatka, da ima dva otroka.

Matej tudi obožuje konje, mogoče bo v šovu na vidiku romanca med njim in Laro. Je namreč samski, njegovo skrivno orožje pa je njegov nasmeh, ki deklet ne pušča ravnodušnih.

Ne spreglejte