Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2019,
9.43

Osveženo pred

5 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 9,60

6

Gabrijela Žalac rdeča obleka moda

Natisni članek

Sreda, 6. 3. 2019, 9.43

5 let, 4 mesece

S tesno rdečo obleko je hrvaška ministrica dvignila precej prahu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Red 9,60

6

Ministrica regionalnega razvoja in EU-skladov Gabrijela Žalac te dni s svojimi modnimi izbirami polni strani hrvaških medijev. V preteklosti je nase z izborom oblačil opozorila že večkrat, zadnja v nizu opaznih modnih kombinacij pa je bila obleka živo rdeče barve, ki se je tesno oprijemala njenega telesa.

"V turboozki obleki presegla samo sebe", "Drzna modna izbira ministrice Gabrijele Žalac – za seminar v Dubrovniku izbrala oprijeto obleko, ki bi jo redkokdo upal obleči" in pa "Ministrica Gabrijela Žalac pritegovala pozornost: Poglejte, kako ji pristaja ozka rdeča obleka". To je le nekaj naslovov hrvaških medijev, ki jih je zbral spletni portal Express in s katerimi so pospremili zadnji modni izbor ministrice Gabrijele Žalac.

Ta se je na nedavnem dogodku v Dubrovniku pojavila v oprijeti rdeči obleki, ki se je tesno prilegala njenemu telesu in poudarjala njene ženske čare ter malo prepuščala domišljiji. Obleko je dopolnila z elegantnim rdečim šalom in zlatim nakitom.

A ne le hrvaški mediji, tudi mnogi tviteraši so se obregnili ob njeno zapeljivo opravo. Nekateri so jo pohvalili, češ da je ženska brez kompleksov in da je videti elegantno, spet drugi so menili, da se ni oblekla primerno.

Ministrica Žalac pa ni edina političarka, ki je pozornost javnosti vzbudila z nekoliko manj konvencionalno opravo. Tudi hrvaška predsednica Kolinda Grabar-Kitarović je nase večkrat opozorila, ko se je na kakšnem uradnem dogodku namesto v hlačnem kostimu oziroma krilu in suknjiču pojavila v obleki. Pri nas pa je pred časom s svojimi modnimi kombinacijami pozornost vzbudila nekdanja predsednica vlade Alenka Bratušek – najbolj so v spominu verjetno ostali leopardji vzorci.

Kolinda Grabar Kitarović
Trendi Hrvaška predsednica zasenčila tudi Melanio Trump #video
Trendi Kolinda dobila bitko z odvečnimi kilogrami. Na shujševalni dieti so se znašli tudi ocvirki!
Trendi Modni stil Alenke Bratušek: drzen ali poguben?
Ne spreglejte