SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Resnica o princesi Diani: bila je zlobna!

2

termometer

Lady Pamela Hicks, sestrična britanskega princa Filipa, je spregovorila o princesi Diani in ni izbirala besed. Med drugim je princeso ljudskih src obtožila, da je bila nič manj kot zlobna.

Zdi se, da nekateri člani britanske kraljeve družine ne morejo pustiti princesi Diani, da počiva v miru. Pred dnevi je namreč lady Pamela Hicks spregovorila o tem, da naj bi Diana s Charlesom grdo ravnala. "Morda je bila res neverjetno privlačna, morda je res imela karizmo, nedvomno je bila lepa in razumevajoča oseba, ki je imela zelo razvit čut za sočloveka, a do svojega moža je bila zlobna. Prav v nobenem pogledu za štirimi stenami Diana ni bila kraljica ljudskih src," je povedala za revijo Vanity Fair 84-letna sestrična princa Filipa.

"Največja norost je, da je vse prepričala, da so jo vrgli volkovom. V resnici je sedela doma, hodila po svetu in poslušala tisto svojo glasbo," je neprizanesljiva do spominov na Diano lady Hicks, ki trdi, da je bila Diana neprijazna do vse kraljeve družine in da je slabo skrbela za svoja otroka. "Sploh ni imela razvitega materinskega čuta. Njen mož je osivel samo zaradi nje. Zakon z Diano je Charlesa postaral, videti je kot duh," je še povedala lady Pamela o petnajstletnem zakonu princa Charlesa in princese Diane, za katerega trdi, da je bil na majavih nogah že vse od začetka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin