Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 9. 2020,
19.09

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

3

Natisni članek

preživnina ločitev Nicole Young Dr. Dre

Petek, 4. 9. 2020, 19.09

3 leta, 7 mesecev

Raperjeva žena hoče vrtoglavo preživnino: dva milijona na mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

3

Dr. Dre, Nicole Young | Nicole in Andre Young sta bila poročena 24 let. | Foto Getty Images

Nicole in Andre Young sta bila poročena 24 let.

Foto: Getty Images

Ločitev bo slavnega raperja in poslovneža Dr. Dreja očitno drago stala. Ameriški mediji namreč poročajo, da njegova žena na sodišču zahteva kar dva milijona dolarjev preživnine na mesec.

To pa še ni vse, Nicole Young naj bi poleg dveh milijonov dolarjev (okrog 1,7 milijona evrov) na mesec od svojega moža Dr. Dreja, katerega pravo ime je Andre Young, zahtevala še dodatnih pet milijonov (približno 4,2 milijona evrov) za plačilo sodnih stroškov.

Odvetniki Youngove so kot argument za tako visoko preživnino na sodišču navedli, da ima odtujena žena izjemno visoke račune in da gospod Young še vedno nadzira njene finance.

Sodniški dokumenti med drugim razkrivajo, da naj bi jo Young aprila "opit vrgel iz njunega skupnega doma" in jo poslal v njuno hišo v Malibuju, za katero pa je nato zagrozil, da jo bo prodal. Ob tem naj bi ji poslal sporočilo, da ji prepoveduje zapraviti en sam cent. "Ne moreš biti zlobna in nespoštljiva ter hkrati zapravljati mojega trdo zasluženega denarja. Je*** to," naj bi zapisal.

Sprva je bilo videti, da se bosta ločila brez drame in umazane bitke, a kot kaže, ne bo tako. | Foto: Getty Images Sprva je bilo videti, da se bosta ločila brez drame in umazane bitke, a kot kaže, ne bo tako. Foto: Getty Images

Čeprav ne dela, je "upravičena do enakega življenjskega sloga"

Ameriški mediji poročajo, da je Dr. Dre na sodišču v ločitveni bitki prikazan kot "obsedenec z nadzorom", ki naj bi ženo pod "velikim pritiskom prisilil v podpis" poročne pogodbe.

Odvetniki Youngove, ki sicer ne dela, so na sodišču še pojasnili, da je "igrala ključno vlogo v karieri svojega moža in da bi morala biti zato upravičena do enakega življenjskega sloga tudi po ločitvi. Ta vključuje številna domovanja, zasebno letalo, potovanja z jahtami, več luksuznih avtomobilov, četico članov osebja, med njimi zasebnega kuharja, 12 varnostnikov in sedem gospodinj, poroča PageSix.

V zakonu sta se jima rodila dva otroka, hčerka Truly in sin Truice. | Foto: Getty Images V zakonu sta se jima rodila dva otroka, hčerka Truly in sin Truice. Foto: Getty Images

Žena se na sodišču zagovarja tudi z besedami, da je Dr. Dre še pred ločitvijo privolil tako v zakonsko terapijo kot v prenehanje uživanja alkohola, a ni izpolnil svojih obljub.

Nekdanja zakonca sta v svojem 24-letnem zakonu dobila dva otroka, hčerko Truly in sina Truicea, ki sta zdaj stara 19 in 23 let.

Preverite tudi:

Dr. Dre
Trendi Žena Dr. Dreja trdi, da jo je raper prislil v podpis predporočne pogodbe
Dr. Dre, Nicole Young
Trendi V času pandemije sta se razšla še dva hollywoodska para
Ne spreglejte