Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 5. 2018,
11.34

Osveženo pred

5 let, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,29

2

Natisni članek

Jimmy Fallon Manchester Ariana Grande

Petek, 4. 5. 2018, 11.34

5 let, 11 mesecev

Prvi TV-intervju po napadu v Manchestru: Ariana komaj zadrževala solze

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,29

2

ariana grande | Foto The Tonight Show

Foto: The Tonight Show

Ariana Grande je prvič po bombnem napadu, ki se je zgodil lanskega maja v Manchestru, gostovala na televiziji. Pevka je bila gostja v oddaji The Tonight Show z voditeljem Jimmyjem Fallonom, v kateri je promovirala svojo novo skladbo No Tears Left To Cry.

22. maja lani se je na koncertu ameriške poppevke Ariane Grande v Manchestru v Angliji zgodil bombni napad, v katerem je bilo ubitih 22 ljudi, skoraj 60 pa je bilo ranjenih. Med ubitimi so bili tudi otroci. Teroristični napad je izvedel samomorilski napadalec, odgovornost pa je prevzela Islamska država. 


Preberite: Manchester: 22 mrtvih in 59 ranjenih v eksploziji na koncertu Ariane Grande #video


Čeprav 24-letna pevka tragičnega incidenta, ki se je zgodil 22. maja lani, ni neposredno komentirala, je v intervjuju komaj zadrževala solze, ko je voditelj Jimmy Fallon pohvalil njeno hrabrost in pogum.

ariana grande | Foto: The Tonight Show Foto: The Tonight Show

"Nisem te videl že več kot eno leto in nisem te videl že vse od tistega tragičnega dogodka, ki se je zgodil v Manchestru," je mladi pevki rekel voditelj. "Vem, da je vsem težko, tvojim oboževalcem in tebi, vem, da nisi imela nobenih intervjujev, in razumem to." Nadaljeval je z besedami: "Želel sem se ti samo zahvaliti, ker si prišla v oddajo, da si bila tako močna in zabavna, da si po tem šla nazaj v Manchester in imela dobrodelni koncert. To se mi je zdelo res izjemno od tebe. Mislim, da si resnično močna in kul." 

Ariana, ki so jo vidno preplavila čustva, je na to odgovorila le: "Hvala, hvala."

ariana grande | Foto: The Tonight Show Foto: The Tonight Show

Fallon je nato citiral sporočilo, ki ga je mlada pevka delila s svojimi oboževalci, ko je napovedala dobrodelni koncert One Love Manchester (Ena ljubezen Manchester, op. p.), na katerem je zbrala milijone funtov za družine, ki so bile prizadete v napadu.

Ariana je takrat napisala: "Ne bomo pustili, da sovraštvo zmaga. Naš odgovor na to nasilje mora biti to, da stopimo skupaj, si pomagamo, se imamo bolj radi, pojemo glasneje in živimo bolj prijazno in radodarno kot smo prej."

ariana grande | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Pevka, ki bo poleti izdala nov album z naslovom Sweetner (Sladilo, op. p.), se je v videu za novo skladbo No Tears Left to Cry Manchestru tudi poklonila. Na koncu videa z ekrana odleti čebela, ki je že dolgo emblem tega mesta, kmalu po napadu pa se je začela pojavljati tudi kot simbol enotnosti in upanja v povezavi s tem tragičnim dogodkom. 

Za Ariano je bil to prvi intervju po napadu, saj se je v letu, ki mu je sledilo, redko pojavljala na očeh javnosti. Njen menedžer Scooter Braun je po napadu za medije povedal, kako se je pevka spopadala s posledicami.

Na dobrodelnem koncertu je nastopilo veliko poznanih imen, med drugimi tudi Robbie Williams, Miley Cyrus, Katy Pery, Take That, Coldplay, Justin Bieber itd. | Foto: Getty Images Na dobrodelnem koncertu je nastopilo veliko poznanih imen, med drugimi tudi Robbie Williams, Miley Cyrus, Katy Pery, Take That, Coldplay, Justin Bieber itd. Foto: Getty Images

Dejal je, da je Ariana trpela zaradi travme in da ji je bilo neizmerno težko, ko je obiskala 19 poškodovanih oboževalcev v manchestrski otroški bolnišnici. "To sta bili najhujši dve uri v najinih življenjih," je povedal Scooter. "Jokala je vse dneve, čutila je vse – vsak obraz, vsako ime je nosila na rokavu. Čutila je vsako čustvo, ker taka preprosto je."

Del Arianinega intervjuja z Jimmyjem Fallonom si lahko ogledate v spodnjem videu.


Preberite še: Čustvena Ariana se je poklonila žrtvam terorizma


 

Ne spreglejte