Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
11. 10. 2023,
12.22

Osveženo pred

6 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Natisni članek

igralka razmerje zveza partnerska zveza Florence Pugh

Sreda, 11. 10. 2023, 12.22

6 mesecev, 3 tedne

Potem ko je spoznal njene starše, ga je zvezdnica pustila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45
Florence Pugh | Florence Pugh smo lahko v zadnjih letih spremljali v filmskih uspešnicah, kot so Oppenheimer, Ne skrbi, draga (Don't Worry Darling) in Dune: Peščeni planet.  | Foto Guliverimage

Florence Pugh smo lahko v zadnjih letih spremljali v filmskih uspešnicah, kot so Oppenheimer, Ne skrbi, draga (Don't Worry Darling) in Dune: Peščeni planet. 

Foto: Guliverimage

Igralka Florence Pugh, ki smo jo v eni od glavnih vlog videli v uspešnici Oppenheimer, je spet samska. Po poročanju tabloida The Sun se je po tem, ko ga je predstavila svojim staršem, razšla s fotografom Charliejem Goochem, s katerim sta bila v razmerju eno leto.

Razšla naj bi se zaradi napornega urnika igralke, ki smo jo v zadnjih letih spremljali v filmskih uspešnicah, kot so Oppenheimer, Ne skrbi, draga (Don't Worry Darling) in Dune: Peščeni planet. 

Razšla sta se sporazumno

"Florence in Charlie sta se poznala že leta, ob koncu lanskega leta pa so stvari postale tudi romantične. Ampak ni trajalo dolgo. Njen urnik je namreč zelo natrpan, odločilni za razhod pa so bili še drugi dejavniki," je za omenjeni tabloid povedal vir blizu para. 

In dodal: "Med njima ni nobene zamere. Prijateljem je povedala, da je samska, a ne bi bili presenečeni, če si bo po nekaj časa premislila."

Igralka Florence Pugh s fantom Charliejem Goochom marca letos | Foto: Profimedia Igralka Florence Pugh s fantom Charliejem Goochom marca letos Foto: Profimedia

Povezovali so jo tudi s Harryjem Stylesom

Pughovo so pred tem povezovali s kolegom Harryjem Stylesom, s katerim sta skupaj zaigrala v filmu Ne skrbi, draga. Bila je tudi v triletnem razmerju z igralcem Zachom Braffom, kar pa se je številnim zdelo sporno, saj je od nje starejši kar 21 let. Na takratne kritike njunega razmerja se je odzvala precej ostro: "Dovolj sem stara, da plačujem davke, a nisem stara dovolj, da bi vedela, s kom bi morala in s kom ne bi smela imeti spolnih odnosov?" In dodala: "Obstaja razlog, zakaj nisem v razmerju z nekom mojih let. Preprosto ni delovalo."

27-letna Florence Pugh in 48-letni Zach Braff sta se razšla avgusta lani po treh letih zveze. | Foto: Guliverimage 27-letna Florence Pugh in 48-letni Zach Braff sta se razšla avgusta lani po treh letih zveze. Foto: Guliverimage

Preberite tudi:

Matjaž Javšnik
Trendi Igralec Matjaž Javšnik razkril, da se je za las izognil smrti
Bradley Cooper
Trendi Igralec večerjal z dobro prijateljico svoje bivše #foto
stavka scenaristov
Trendi Hollywoodski scenaristi končali stavko, igralci jo nadaljujejo
Ne spreglejte