Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
3. 10. 2013,
9.45

Osveženo pred

5 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Woody Allen Mia Farrow Frank Sinatra

Četrtek, 3. 10. 2013, 9.45

5 let, 7 mesecev

Oče ni Woody Allen, ampak Frank Sinatra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Mia Farrow je razkrila, da oče njenega sina Ronana Farrowa ni njen nekdanji partner Woody Allen, ampak Frank Sinatra, s katerim je bila poročena dve leti.

Pevec Frank Sinatra je bil velika ljubezen igralke Mie Farrow. Kot je povedala v intervjuju za revijo Vanity Fair, bi bil lahko prav on oče njenega sina Ronana Farrowa. Biološki oče 25-letnega Ronana, borca za človekove pravice in podiplomskega študenta na Oxfordu, naj bi bil režiser Woody Allen. Na novinarjevo vprašanje, ali bi morda lahko bil oče tudi Frank Sinatra, je zvezdnica filma Rosemaryjin otrok odvrnila samo: "Mogoče."

Sinatra, ki je umrl leta 1998, star 82 let, in Mia Farrow, stara 68 let, sta bila poročena od leta 1966 do leta 1968, vendar je igralka povedala, da se je njuno razmerje nadaljevalo še po ločitvi.

"Nikoli nisva šla narazen," je povedala Mia. DNK-testa za ugotavljanje očetovstva očitno še niso naredili. Ronan se je na mamino razkritje včeraj odzval z duhovitim tvitom: "Glejte, vsi smo lahko sinovi Franka Sinatre."

Farrowova in Woody Allen sta se razšla leta 1992, potem ko se je razvedelo za razmerje med Allenom in njuno posvojeno hčerjo Soon-Yi. Režiser, ki je leta 1978 dobil oskarja za najboljšega režiserja in za najboljši scenarij za film Annie Hall, leta 1986 za scenarij za film Hannah in njene sestre ter leta 2011 za Polnoč v Parizu, se je s Soon-Yi poročil leta 1997.

Ronan, ki je ob rojstvu dobil ime Satchel Ronan O'Sullivan Farrow, in še dva skupna otroka Farrowove in Allena so bili tarče njunih težkih ločitvenih postopkov za skrbništvo. Sodišče je otroke prisodilo igralki, ki ima skupaj štiri biološke in 11 posvojenih otrok. Intervjuju za Vanity Fair je prisostvovala tudi njuna pastorka Dylan, ki je potrdila, da jo je režiser v otroštvu nadlegoval, vendar je njegov odvetnik obtožbe zanikal.

Ne spreglejte