Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
7. 5. 2021,
14.01

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Aleja PR članek

Petek, 7. 5. 2021, 14.01

2 leti, 11 mesecev

Ob 1. rojstnem dnevu ALEJE so mini golf odigrali tudi znani Slovenci

Oglasno sporočilo
Aleja

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA je vse v znamenju praznovanja 1. rojstnega dne. Prava atrakcija je igranje mini golfa na kar devetih točkah po celotnem nakupovalnem središču, tudi na aktivni strehi oz. na športnem delu ALEJE SKY. Igranje mini golfa navdušuje tako najmlajše kot tudi starejše, palico za golf pa je skupno vihtelo že več kot 500 družin. V igri so se med drugim preizkusili tudi znani Slovenci, in sicer pevka in podjetnica Rebeka Dremelj, raper Rok Terkaj - Trkaj in pevka Nuša Derenda. Bili so navdušeni nad posebnim doživetjem in nad možnostjo, da so lahko tudi po nakupovanju odigrali partijo mini golfa.

Aleja | Foto:

Celotno praznovanje bo v ALEJI potekalo vse do sobote, 22. maja. Obiskovalce čakajo številna presenečenja, popusti in nagradne igre. Od danes bo v središču še posebej veselo, saj bo nakupovalne ulice dodatno popestrila živa glasba. Obiskovalce bodo zabavali številni glasbeniki, čarovnik, mož na hoduljah in veliko animatorjev. Tako bo praznovanje rojstnega dne še lepše in bolj zabavno. Poskrbljeno je za varnost, tako da so lahko obiskovalci brez skrbi.

Obiskovalce v času praznovanja čakata rojstnodnevna nagradna igra in posebno doživetje na ALEJA foto točki. Posnamete lahko resne ali zabavne fotografije, jih pošljete na svoj elektronski naslov ali pa jih delite s svojimi prijatelji. Če fotografijo objavite tudi na družbenih omrežjih in jo označite z #aleja_ljubljana, sodelujete v žrebu za darilne bone Desetak.

Aleja | Foto:

Z letakom ugodnosti lahko v kar 80 sodobnih trgovinah in lokalih še bolj uživate v nakupovanju. Ob nakupu nad deset evrov v vseh trgovinah in lokalih pridobite tudi letak za sodelovanje v nagradni igri s privlačnimi nagradami.

Posebno doživetje je na ALEJI SKY, kjer bo v času praznovanja potekalo tudi posebno športno doživetje in kjer se bodo lahko obiskovalci pomerili v številnih športnih aktivnostih z znanimi športniki in vplivneži. Obiščite ALEJINA družbena omrežja, kjer najdete vse informacije in pogoje sodelovanja. V prijetnem ambientu in ob pogledu na še vedno zasnežene Kamniško-Savinjske Alpe pa si lahko vse dni v tednu privoščite okusen zajtrk ali celotno kosilo v lokalih Imperio Mexicano, Han, Chianti, Chuty’s, Vino in Ribe, McDonald's in Boul.

Aleja | Foto:

ALEJO lahko obiščete od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro, v soboto pa so vse trgovine odprte že ob 8. uri. Interspar in Müller se tudi med tednom odpreta že ob 8. uri. V nedeljo so odprti gostinski lokali v ALEJI, nekateri svoja vrata odprejo že ob 9. uri. Vse podrobnejše informacije o delovnih časih posameznih trgovin in lokalov obiskovalci najdejo na spletni strani www.aleja.si in družbenih omrežjih ALEJE.

Aleja | Foto:

V nakupovalnem središču sta v tem času varnost in zagotavljanje ukrepov za zdravje obiskovalcev še vedno na prvem mestu. Z visokimi higienskimi standardi, ki med drugim vključujejo redno razkuževanje, nošenje mask, upoštevanje varnostne razdalje in spremljanje števila obiskovalcev, nakupovanje v nakupovalnem središču tudi v tem času ostaja varno in prijetno. Higienske ukrepe je pred kratkim tudi certificirala inšpekcijska služba TÜV AUSTRIA.

Ne spreglejte