Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 1. 2018,
10.51

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35

Natisni članek

Kylie Jenner Kardashian nosečnost Calvin Klein

Torek, 23. 1. 2018, 10.51

6 let, 3 mesece

Kylie Jenner se je končno pokazala - noseča?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,35
Sestre Kardashian-Jenner v Calvin Klein oglasu | Foto Instagram

Foto: Instagram

Po več mesecih skrivanja se je najmlajša članica klana Kardashian-Jenner končno spet pokazala. Skupaj s sestrami je nastopila v oglasih za spodnje perilo priznane ameriške znamke, a prav na vsaki fotografiji in na vsakem posnetku še vedno skriva večino svojega telesa, kar je samo še podžgalo govorice o njeni nosečnosti.

Prej nenehno oblegana in fotografirana resničnostna zvezdnica je zadnje mesece skorajda poniknila. Paparacem je v objektive ne uspe uloviti nikjer več, javnih dogodkov se ne udeležuje, njena družbena omrežja, ki so v preteklosti pokala od napol golih fotografij, pa razkrivajo samo še njen obraz.

Vse to je samo še podžigalo govorice, da je komaj 20-letna Kylie v veselem pričakovanju, čeprav ne sama ne nihče drug iz slavne družine Kardashian-Jenner tega ni hotel in še vedno noče potrditi.

 

A post shared by CALVIN KLEIN (@calvinklein) on

A zdaj se je mlada starleta po več mesecih skrivanja končno spet pokazala javnosti. Skupaj s sestrami je nastopila v oglasu za spodnje perilo ameriške znamke Calvin Klein in zagotovo so prav vsi radovedneži najprej pogledali, ali je njen trebušček nosečniško zaobljen ali ne …

A žal so ostali razočarani in še naprej v nevednosti. Kyile namreč niti na eni fotografiji ali posnetku ne kaže trebuščka, temveč ga skrbno skriva. Bodisi je ohlapno oblečena bodisi se skriva za odejo.

Družbena omrežja so takoj preplavila nova ugibanja. Medtem ko so nekateri oboževalci slavne družine prepričani, da je zakrivanje trebuha nedvomno dokaz o njeni nosečnosti, spet drugi še vedno napletajo različne druge teorije. Med drugim tudi to, da je bila prav Kylie nadomestna mama za starejšo sestro Kim Kardashian, ki se je pretekli teden razveselila tretjega otroka – hčerke po imenu Chicago.

Videoposnetek oglasa, v katerem nastopajo sestre Kardashian-Jenner, si lahko ogledate spodaj.

Ne spreglejte