Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
8. 8. 2022,
10.01

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91

Natisni članek

Kevin Federline Britney Spears

Ponedeljek, 8. 8. 2022, 10.01

1 leto, 8 mesecev

Nekdanji mož Britney Spears: Sinova je nočeta videti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,91
Kevin Federline in Britney Spears | Kevin Federline in Britney Spears sta bila poročena med letoma 2004 in 2007. | Foto Guliverimage/Imago Lifestyle

Kevin Federline in Britney Spears sta bila poročena med letoma 2004 in 2007.

Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Pevkin nekdanji mož trdi, da se ji njuna sinova izogibata zaradi obtožb, ki ju je izrekla na njegov račun, prav tako jima naj ne bi bilo všeč njeno obnašanje na družbenih omrežjih. Britney se je na te besede že odzvala: "Nikomur ni lahko vzgajati najstnikov."

Kevin Federline, s katerim je bila Britney Spears poročena tri leta in s katerim ima dva sinova, je na račun nekdanje žene izrekel vrsto hudih obtožb.

Za Daily Mail je izjavil, da njuna sinova, 16-letni Preston in 15-letni Jayden, nista hotela na materino poroko, ko se je v začetku junija poročila s Samom Asgharijem, pa tudi sicer z njo že več mesecev nista govorila.

"Fanta sta se odločila, da je trenutno nočeta videti, tako je že nekaj mesecev," je dejal Federline, "da ju ne bo na poroko, je bila njuna odločitev."

Britney Spears s sinovoma leta 2015 | Foto: Profimedia Britney Spears s sinovoma leta 2015 Foto: Profimedia

Zatrdil je, da so na to odločitev vplivale zvezdničine obtožbe, češ da se ji je izogibal, ko je bila noseča z enim od njunih sinov. "Vse to je bilo težko prenašati, še težje pa je bilo gledati sinova, kako to doživljata," je izjavil.

Trendi Britney Spears spet zgoraj brez, tokrat na jahti

Federline, ki ima polno skrbništvo nad sinovoma, je še dejal, da je fantoma nelagodno zaradi razgaljenih fotografij in posnetkov, ki jih njuna mati pogosto objavlja na družbenih omrežjih. "Poskušam jima pojasniti, da se morda le želi izraziti na ta način, a to kljub vsemu vpliva nanju. Težko je. Ne morem si predstavljati, kako je ob tem najstniku, ki obiskuje srednjo šolo," je izjavil.

Britney Spears njegove izjave označila za "boleče"

Kmalu po objavi intervjuja s Federlinom se je na njegove besede odzvala Britney Spears. "Le ena beseda: boleče," je zapisala na Instagramu, "žalosti me, da se je moj nekdanji mož odločil razpravljati o mojem odnosu z otrokoma. Kot vsi vemo, ni nikomur lahko vzgajati najstnikov. Skrbi pa me, da kot razlog navaja moje objave na Instagramu."

Britney Spears in Kevin Federline | Foto: Guliverimage/Picture Alliance Foto: Guliverimage/Picture Alliance

"Travme in žaljivke, ki jih prinašata slava in ta posel, ne vplivajo le name, ampak tudi na moja otroka," je še zapisala ter dodala, da je "le človek" in da se trudi po svojih najboljših močeh.

Pevkin novi mož ostro nad bivšega

Veliko bolj neposredno pa je Federlina napadel Britneyjin novi mož Sam Asghari. "Fanta sta zelo pametna in bosta kmalu polnoletna. Takrat bosta lahko sama sprejemala svoje odločitve in bosta morda spoznala, da je tisti 'težki' del dejstvo, da je bil njun vzornik oče, ki v več kot 15 letih ni kaj preveč delal," je zapisal na Instagramu, "Kevinov vir financiranja bo kmalu presahnil, kar je verjetno tudi razlog, da se je za te žaljive izjave odločil zdaj."

Oglejte si še:

Britney poroka
Trendi Dramatična poroka Britney Spears, na slavje vdrl njen bivši mož #foto
Ne spreglejte