Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Nedelja,
12. 2. 2017,
7.57

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

Natisni članek

Brad Pitt Kate Hudson Angelina Jolie Jared Leto ločitev

Nedelja, 12. 2. 2017, 7.57

6 let, 7 mesecev

Ne le Brad, novo ljubezen ima tudi Angelina

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48
brad pitt, kate hudson | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Brad Pitt in Kate Hudson naj bi bila pripravljena javno razkriti svojo romanco, Bradova kmalu nekdanja žena Angelina Jolie pa noče zaostajati za njim in je tudi že našla novega spremljevalca.

Govorice o vroči romanci med Bradom in Kate ne potihnejo že nekaj mesecev. Nobeden od njiju (še) ni priznal, da sta par, čeprav je javna skrivnost v Hollywoodu, da sta se januarja po podelitvi zlatih globusov skupaj odpeljala domov. Ko so se pojavile novice, da se je Brad preselil k svoji novi ljubezni, se je njen brat pošalil, da je igralec pravi pacek, ki pušča obleke po tleh cele hiše.

Angelina, ki je septembra lani vložila zahtevo za ločitev od Brada in ga skušala očrniti v javnosti, ne želi zaostajati za njim. Igralka se na skrivaj dobiva s 45-letnim igralcem in pevcem Jaredom Letom, ki ga pozna že dve desetletji, poročajo ameriški tabloidi. Angelina in Jared sta se spoznala med snemanjem filma Girl, Interrupted - za vlogo psihično motenega dekleta je danes 41-letna Angelina prejela oskarja -, res ujela pa sta se leta 2003 med snemanjem filma Alexander.

Angelina in Jared se poznata že dve desetletji. | Foto: Getty Images Angelina in Jared se poznata že dve desetletji. Foto: Getty Images

"Skozi leta sta ostala v prijateljskih stikih in imata pravo kemijo. Jared je vrnil nasmeh na Angelinin obraz. Točno to je, kar zdaj potrebuje," je za revijo OK! Magazine povedal vir. "Ko je vložila zahtevo za ločitev od Brada, je bil eden prvih, s katerimi se je slišala. Poklical jo je, da bi se prepričal, da je ok, v naslednjih tednih pa sta se pogosto slišala," je dodal vir.

Za revijo Heat pa je vir povedal, da se Angelini nikamor ne mudi z romanco, "vsaj ne dokler prestaja ločitev in skuša dobiti skrbništvo. vendar pa uživa v Jaredovi pozornosti."

Ne spreglejte