Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
14. 12. 2014,
19.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

finale resničnostni šov

Nedelja, 14. 12. 2014, 19.47

8 let

"Ne bom rekla, da Denisu ne privoščim zmage, saj se je zelo boril"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V petnajstih tednih se je v šovu Kmetija: Nov začetek zgodilo marsikaj. Tekmovalci so se prepirali, jokali, a tudi smejali in stkali prava prijateljstva. Kaj o Denisovi zmagi menijo ostali tekmovalci?

Finalni boj Kmetije: Nov začetek se je končal z zmago Denisa Toplaka, ki je domov odnesel 50 tisoč evrov, a pot do njih ni bila lahka. Šov je potekal 15 tednov in bil razdeljen na tri dele – obdobje gospodarjev in hlapcev, moč zlatnikov in obdobje krize. Tekmovalci so bili postavljeni pred številne izzive in naloge, a obdržali so se le najmočnejši in najbolj iznajdljivi.

Do zadnjega tedna sta poleg Denisa na posestvu ostala Darinka Košenina in Matej Rupar, na zadnjem dvoboju pa so superfinalista na tribunah poleg prijateljev in družin podpirali tudi izpadli tekmovalci.

Leon in Denis zaveznika vse do finala Denis in Leon sta bila v šovu zaveznika že od samega začetka, Leon pa je zmagovalca podpiral tudi potem, ko je moral sam zapustiti igro. "Z zmagovalcem sem zelo zadovoljen. Z Denisom sva bila skupaj že od začetka. Rekla sva, če se ne bova borila v finalu, bova poskrbela, da v finale pride vsaj eden od naju," nam je zaupal po finalnem dvoboju.

Denis bo Leona z denarno nagrado tudi peljal na morje, v areno pa sta prišla v ujemajočih se majicah. "Majico je naredil Denis, ker je kralj in se bo polulal na deteljico," je povedal Leon, ki po odhodu iz šova od gledalcev dobiva samo pozitivne odzive. "Vesel sem, da sem bil tako priljubljen. Zahvaljujem se tistim, ki so verjeli vame in me imajo radi," je povedal in dodal, da bi šel takoj še v kakšen resničnostni šov.

"Deteljice" in Jasmina bi zmago privoščile Darinki Jasmina, ki je skozi šov sodelovala z različnimi skupinami, na katere so se razdelili tekmovalci, z zmagovalcem ni zadovoljna. "Nimam komentarja. Zmago bi privoščila Darinki," je bila kratka.

Podobnega mnenja je tudi Lara: "Mislim, da je jasno, da z zmagovalcem nisem zadovoljna. Z Denisom se nikoli nisva razumela, nikoli se ne bova. Sem mu čestitala, zato, kako je taktiziral, podkupoval. Ni pošteno, samo, kdaj je pa poštenost že zmagala?"

Tudi Žana, je navijala za Darinko in Mateja in upala, da bo Denis izpadel iz finala. "Vseeno, Denis je dober borec, zato mu čestitam, ne glede na pretekle zadeve," je povedala na finalni oddaji. Za Darinko je navijala tudi Ema: "Navijala sem za Darinko, mi je žal, da je izgubila. Zmagovalcu vsekakor čestitam, upam, da bo denar dobro unovčil."

Tudi Miha je upal, da bo zmagala Darinka, a verjame, da si je tudi Denis nagrado zaslužil. "Z rezultatom sem zadovoljen, moramo spoštovati zmagovalca, ves njegov trud, ki ga je vložil v kmetijo. Denis je prišel daleč, pokazal je vztrajnost, delal je, zato temu nimam za oporekati. Vsi smo imeli enake možnosti. Bi pa seveda raje videl, da bi zmagala Darinka."

Bernarda, ki je bila na kmetiji le kratek čas, pravi, da je bil njen favorit Leon. "Ne bom rekla, da Denisu ne privoščim zmage, saj se je zelo boril. Kdorkoli bi zmagal, bi mi bilo prav."

Denis na svojo stran pritegnil Elizabet in Klemna Čeprav je bila Elizabet na posestvu le malo časa, saj je večino šova preživela v osamljeni koči sredi gozda, sta z Denisom spletla prav posebno vez. "Zmagal je moj favorit, Denis. Ponosna sem nanj, ni bilo lahko, trudil se je in uspelo mu je."

Na Denisovo stran pa je stopil tudi Klemen, čeprav je imel z Darinko na začetku dobre odnose. "Dolgo sem navijal za Darinko, a doma sem videl, da sem dobil nož v hrbet. Branil sem jo, a me je razočarala. A marsikaj ni bilo pošteno, gre pač za psihološko igro," je povedal. "Vesel sem, da je zmagal Denis. Zdržal je 15 tednov, jaz sem jih zdržal sedem in bilo je težko, sploh na začetku. Zmagal je štiri dvoboje, zdaj še petega, je zmagovalec!"

Posebna zmaga za Miho in Laro Pred finalnim razpletom sta si nagradi priborila tudi Miha in Lara, ki sta šla v areno z gledalcema in zmagala. Miha je v pobiranju jabolk močno premagal gledalca Branka in mu tudi pomagal pri nabiranju sadežev. "Moja današnja zmaga je še ena izmed mnogih zmag v mojem življenju. Sem pravi bojevnik, v vsakem tekmovanju se predam do konca, ne glede na nasprotnika. Danes mi je uspelo," je povedal za Planet Siol.net.

Lara je po odhodu s kmetije očitno vadila sestavljanje petelinčka, saj je tudi sama premagala gledalko, ki je želela preveriti, ali je Lara spretna tudi v tej nalogi, ne le z jezikom. "Srečna sem najbolj na svetu! Manjka mi deset dni, da mi vzamejo tablice na avtomobilu, ker nimam denarja za registracijo. Zdaj sem dobila zavarovanje, vinjeto, denar za registracijo pa še za tetovažo mi bo ostalo."

Ne spreglejte