Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 9. 2022,
11.22

Osveženo pred

1 leto, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

2

Natisni članek

ločitev Finska biatlon Kaisa Mäkäräinen

Sreda, 7. 9. 2022, 11.22

1 leto, 7 mesecev

Najuspešnejša finska biatlonka razkrila, da sta se s partnerjem razšla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,25

2

Najuspešnejša finska biatlonka Kaisa Makarainen, ki je svojo kariero končala marca 2020, je razkrila, da sta se s partnerjem Jarkkom Siltakorvestom razšla.

39-letna športnica je novico sporočila na svojem profilu na Instagramu, kjer je zapisala: "Svojega osebnega življenja običajno ne komentiram, saj menim, da je vsaj delček domačih zadev lepo imeti za sebe. Šport me je v 17 letih naučil ogromno dobrega in slabega in prepričana sem, da je bil povezan z vsakim preobratom v mojem življenju. O tem vam bom z veseljem pripovedovala tudi v prihodnje, vendar sem zadnje dni precej slabe volje."

Walter Hofer
Sportal Obrazi, ki zapuščajo beli cirkus

Odselil se je šele spomladi

"Na žalost sva se z Jarkkom po dolgem razmišljanju pred približno enim letom razšla. Da bi to delila, se nama ni zdelo potrebno, saj nama je bilo težko. Jarkko se je zaradi službenih zadev odselil šele spomladi. Še vedno sva v zelo dobrih odnosih, kar me osrečuje," je pojasnila. 

Dodala je, da življenje po ločitvi tako počasi teče naprej: "Od zdaj naprej lahko družbena omrežja uporabljam tako kot včasih. Včeraj sem kar pet ur in pol hodila v supergah in preživela z le enim padcem. Opravičujem se, ker sem izključila možnost komentiranja te objave. Prihodnji teden se odpravljam v Salzburg na kongres IBU. Držite pesti!"

Sportal Wiererjevi svetovni pokal, premierna zmaga Simonove, slovo legendarne Finke

Manjka ji le olimpijska kolajna

Makarainova je nekdanja finska svetovna prvakinja in kar trikratna zmagovalka svetovnega pokala (v sezonah 2010/11, 2013/14 in 2017/18). V svetovnem pokalu se lahko pohvali s 27 zmagami in 85 uvrstitvami na stopničke.

Na svetovnih prvenstvih je prejela šest odličij, od tega po eno zlato in srebrno ter štiri bronaste. V zbirki lovorik ji manjka le olimpijska kolajna. Še najbolj se ji je približala v Sočiju s šestim mestom na tekmi s skupinskim štartom.

Makarainova se lahko v svetovnem pokalu pohvali s 27 zmagami in 85 uvrstitvami na stopničke. | Foto: Sportida Makarainova se lahko v svetovnem pokalu pohvali s 27 zmagami in 85 uvrstitvami na stopničke. Foto: Sportida

Liz Truss
Trendi Nova britanska premierka s kolegom iz stranke prevarala moža
Ne spreglejte