SiolNET. Trendi Svet znanih
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mike Tyson: Alkohol me počasi ubija

2

termometer

Nekdanji svetovni prvak v težki kategoriji Mike Tyson je priznal, da je več let lagal, da je trezen. Še vedo ima težave z alkoholizmom in pravi, da ga popivanje počasi ubija.

Mike Tyson, svetovni prvak v težki kategoriji in občasni igralec, je priznal, da je dolgo časa lagal, da je trezen in da ne pije več alkohola. Na novinarski konferenci televizijskega programa ESPN pred začetkom ene od tekem je povedal: "V življenju sem naredil veliko slabih stvari in rad bi, da bi mi bilo odpuščeno. Želim spremeniti svoje življenje in hočem živeti drugače. Svoje življenje hočem živeti trezen. Nočem umreti. Sem na robu smrti, ker sem brezupen alkoholik."

Po tem, ko je to povedal, je bil nekaj časa tiho, potem pa dodal: "Že šest dni nisem užival drog in alkohola. To je čudež. Vsem sem lagal, ko sem jim govoril, da sem trezen. Ampak nisem. Je moj šesti dan in nikoli več nočem uživati alkohola ali drog."

Priznal je tudi, da je pred petimi leti skušal narediti samomor s predoziranjem. Samomor je želel narediti nekaj dni pred tragičnim dogodkom, ko je izgubil štiriletno hčerko. Mala Exodus se je poškodovala na domači napravi za tek – kabel naprave se ji je zavil okoli vratu in zaradi hudih poškodb ji tudi takojšnja zdravniška pomoč ni mogla pomagati.

"Ker sem se želel ubiti, sem vsak dan vzel prevelike odmerke in vsako jutro sem se začudil, ko sem se zbudil, da sem sploh še živ. Zdaj je živeti življenje zame drugačno."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin