Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
3. 5. 2022,
7.41

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

2

Natisni članek

Met Gala Kim Kardashian

Torek, 3. 5. 2022, 7.41

1 leto, 11 mesecev

Met Gala: Kim Kardashian v slavni obleki Marilyn Monroe #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,01

2

Kim Kardashian | Foto Reuters

Foto: Reuters

Kim Kardashian je na rdečo preprogo kultnega dogodka Met Gala prišla v slavni obleki Marilyn Monroe iz leta 1962. Za vlogo desetletja je shujšala sedem kilogramov in si posvetlila lase.

Vse od leta 1971, ko je bil v newyorškem Metropolitanskem muzeju prvi dogodek Met Gala, velja za enega ključnih v svetu mode in lepote, saj na rdečo preprogo privabi vse največje zvezdnike. Letos je največ medijske pozornosti dobila slavna Kim Kardashian.

Kim Kardashian | Foto: Reuters Foto: Reuters

Ko so se pojavile govorice o novem videzu slavne zvezde resničnostnih šovov Kim Kardashian, so vsi nestrpno pričakovali njen nastop na prireditvi Met Gala. In v pravi kardashianski modi je presegla pričakovanja. Zlata obleka, ki jo je Monroejeva nosila leta 1962, ko je pela pesem Happy Birthday ameriškemu predsedniku Johnu F. Kennedyju, je bila kot ulita tudi Kim Kardashian.

"Stara je 60 let," je Kim Kardashian povedala za Voguovo oddajanje v živo. "Imela sem idejo, da jo oblečem in poskusim, a mi ni ustrezala."

Medtem ko je kostumograf Jean-Louis obleko za Monroejevo naredil za 1.440 dolarjev, so jo pozneje prodali za več kot milijon dolarjev kot del igralkine prodaje posesti leta 1999.

Fotogalerija
1 / 15

Leta 2016 so jo na Julienovih dražbah prodali za 4,8 milijona dolarjev Ripleyjevemu muzeju Believe It Or Not. "Sem velika oboževalka dražb in imam v lasti več kosov JFK, tako da poznam lastnika Julien's. In tako se je zgodba začela," je Kardashianova povedala v ekskluzivnem intervjuju za Vogue. 

Kim Kardashiam | Foto: Reuters Foto: Reuters

Ko je prvič poskusila obleko, ji ni ustrezala: "Jokala sem, a o rezervnem načrtu nisem želela ničesar slišati. Bilo je to ali nič. Morala sem izgubiti sedem kilogramov, da sem lahko oblekla slavno obleko. Bila je kot vloga. Odločena sem bila, da ji ustrezam."

Spregovorila je tudi o napornem načrtu prehrane in vadbe, ki se ju je držala, da bi to dosegla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

"Dvakrat na dan sem se oblekla v oblačila za hujšanje, tekala sem po tekalni stezi, popolnoma opustila sladkor in vse ogljikove hidrate ter jedla samo najbolj čisto zelenjavo in beljakovine," je dejala. "Nisem stradala, a imela sem strog prehranjevalni režim." Mesec dni pozneje je jokala od veselja, ko ji je bila obleka prav. 

Kim Kardashian | Foto: Reuters Foto: Reuters Šokantni trenutek je bil popoln, ko je prispela z roko v roki s svojim fantom Petom Davidsonom. Za vlogo Marilyn Monroe se je iz rjavolaske tudi spremenila v svetlolasko.

Ne spreglejte