Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
26. 5. 2014,
16.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ivica Kostelić Janica Kostelić Tina Maze poroka Zagreb Hrvaška

Ponedeljek, 26. 5. 2014, 16.53

8 let

Kostelić na poroki s kar 150 svati (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
V soboto se je v Zagrebu poročil smučarski as Ivica Kostelić. Njegova noseča nevesta Elin Arnasdottir je blestela v nedolžno beli obleki.

Hrvaški smučarski as Ivica Kostelić je končno, le nekaj mesecev preden bo postal očka, pred oltar popeljal svojo dolgoletno spremljevalko, Islandko Elin Arnasdottir, s katero sta v zvezi vse od leta 2006, ko se je tudi ona ukvarjala s smučanjem. Po besedah prijateljev Kostelićevih je mladenka s svojo spontanostjo in iskrenostjo na mah osvojila vso družino, parček pa je mogoče velikokrat videti skupaj na številnih tekmah.

Elin je v družbi njegove mame Marice večkrat navijala za svojega fanta.

V soboto popoldne je tako končno nastopil trenutek, ko sta Ivica in Elin dahnila usodni da v cerkvi svetega Marka v Zagrebu. Na poroki, ki je bila zanimiva tudi za medije, smo opazili številne hrvaške zvezdnike, prišla pa je tudi slovenska smučarka Tina Maze v družbi Andree Massija.

Par ob prihodu iz cerkve ni skrival svoje sreče, pred mediji se je skrivala le ženinova sestra Janica Kostelić. Elin se je poročila v prelepi dolgi beli obleki, narejeni po meri, ki je elegantno zakrila njen trebušček, Ivica pa je pred oltar stopil v klasični moški obleki črne barve z belo srajco. Svatje in ženin so na prsih nosili pripet rožmarin. Pred cerkvijo so vihrale hrvaške in islandske zastave.

Po poroki se je zabava nadaljevala na posestvu Kostelićevih, povabljenih je bilo okoli 150 gostov, ob družini veliko prijateljev para iz smučarskih krogov. Vstop na posest so novinarjem onemogočili varnostniki, več o poroki pa si lahko ogledate tudi v videoposnetku iz oddaje O na Planet TV.

Ne spreglejte