Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 1. 2024,
17.07

Osveženo pred

2 meseca, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12

Natisni članek

Big Brother resničnostni šov Kate Middleton Gary Goldsmith

Ponedeljek, 29. 1. 2024, 17.07

2 meseca, 4 tedne

Kontroverzni stric Kate Middleton gre v resničnostni šov

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,12
Gary Goldsmith | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Stric valižanske princese namerava sodelovati v šovu Big Brother in zdaj se vsi sprašujejo, s kakšnimi izjavami bo razburjal.

Gary Goldsmith, razvpiti stric princese Catherine, žene britanskega prestolonaslednika Williama, bo po poročanju britanskih tabloidov sodeloval v resničnostnem šovu Celebrity Big Brother, zvezdniški različici priljubljenega formata, v kateri so pod 24-urnim nadzorom kamer sami znani obrazi.

58-letni Goldsmith je brat Carole Middleton, Katine mame, in je kraljevi družini v preteklosti že belil lase z nepremišljenimi izjavami in škandali. Po pisanju britanskih tabloidov je producentom Big Brotherja zagotovil, da se pred kamerami ne bo zadrževal ter da bo spregovoril "o vsem in o vseh". V zadnjem času sicer v medijih rad odkrito kritizira princa Harryja in njegovo ženo Meghan Markle.

Goldsmith s hčerko Tallulah na poroki Pippe Middleton | Foto: Guliverimage Goldsmith s hčerko Tallulah na poroki Pippe Middleton Foto: Guliverimage

Bil je uspešen podjetnik, čigar premoženje so ocenjevali na več kot 30 milijonov evrov, nato pa se je leta 2009 znašel v središču škandala, ko so ga na skrivaj posneli, kako s prostitutko v svoji luksuzni vili na Ibizi snifa kokain. Osem let pozneje je bil obtožen nasilja nad svojo četrto ženo, kar je na sodišču tudi priznal in jo odnesel le z denarno kaznijo, leta 2018 pa so ga fotografi ujeli, ko je pod vplivom alkohola uriniral na ulici.

"Ljudje mislijo, da sem problematičen, ampak res nisem," je izjavil pred časom. Čeprav s svojimi izjavami in dejanji razburja, pa je z družino Middleton še naprej v dobrih odnosih. Nenazadnje so ga povabili tako na poroko Kate in princa Williama kot na poroko Katine mlajše sestre Pippe.

Preberite še:

Kate Middleton
Trendi Britanska princesa prestala operacijo
Ne spreglejte