SiolNET. Trendi Svet znanih
0,66

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kontroverznega vplivneža Andrewa Tata izpustili iz pripora v Romuniji #video

0,66

termometer

Kontroverznega vplivneža Andrewa Tata in njegovega brata Tristana so izpustili iz pripora v Romuniji, poroča BBC. Romunski sodnik jima je namreč odobril hišni pripor. Brata sta bila v priporu od decembra, preiskujejo ju zaradi suma trgovine z ljudmi in spolnega izkoriščanja žensk.

Iz pripora sta bili izpuščeni tudi njuni sodelavki Georgiana Naghel in Luana Radu. Vsem štirim je bilo ukazano, naj ostanejo v stavbah, v katerih živijo, razen če nimajo sodnega dovoljenja za odhod. 

Tiskovna predstavnica bratov Tate je za BBC povedala, da sta bila brata ob odhodu iz pripora "izjemno navdušena". Priprta sta bila namreč od decembra, preiskujejo ju zaradi obtožb o posilstvu, trgovini z ljudmi in oblikovanju organizirane kriminalne družbe. Oba sta krivdo sicer zanikala. 

Tiskovna predstavnica bratov Tate je za BBC povedala, da sta bila brata ob odhodu iz pripora "izjemno navdušena". | Foto: Reuters Tiskovna predstavnica bratov Tate je za BBC povedala, da sta bila brata ob odhodu iz pripora "izjemno navdušena". Foto: Reuters

Andrew Tate Trendi Romunske oblasti aretirale zloglasnega nasilneža in šovinista Andrew Tate Trendi Ukrajinska begunka vzela v bran aretiranega nasilneža in šovinista NE TIKEJ Andrew Tate Trendi Zloglasni nasilnež pristal v bolnišnici #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin