Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
2. 11. 2011,
7.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kim Kardashian

Sreda, 2. 11. 2011, 7.52

8 let

Kim Kardashian se je poročila iz ljubezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ameriška starleta Kim Kardashian, ki se je te dni vpisala med rekorderske ločenke, pravi, da je bil njen 72 dni dolg zakon plod resnične ljubezni.

Prve novice o nesoglasjih med Kim in njenim možem Krisom so se pojavile kmalu po razvpiti poroki avgusta letos. Le dva meseca in pol po Kiminem – kot je sama povedala – najlepšem dnevu v življenju, pa je vsega konec. Kim je v ponedeljek namreč na sodišču oddala ločitvene papirje, na katerih je kot razlog za razhod navedla nepremostljive razlike. Takoj so se v medijih pojavile tudi novice o tem, kakšen naj bi bil glavni razlog za tako hitro ločitev. Po najverjetnejši teoriji naj bi bila Kimina poroka pravzaprav le farsa, oziroma del šova, ki ga je ponudila javnosti z namenom, da bi povečala gledanost svoje resničnostne oddaje. A če se je Kim na začetku ovila v molk, se je pozneje takoj odzvala na govorice in predstavila svojo plat resnice.

"Poročila sem se iz ljubezni," je zvezdnica zapisala na svojem blogu. "Nikoli ne bi porabila toliko časa in energije samo za nek resničnostni šov."

Počutila se je kot na vlaku smrti A grenki priokus zaradi vpletenosti medijev in vse ameriške javnosti vendarle ostaja. Danes je zvezdnici žal, da je svoje ljubezensko življenje izpostavila pred kamerami. "Izkazalo se je, da je bila odločitev, da posnamejo mojo poroko, velika napaka," je še zapisala Kim.

"Počutila sem se kot na vlaku smrti, s katerega nisem mogla izstopiti, takrat ko bi bilo treba."

"Sem pravi romantik! Ljubim z vsem svojim srcem in dušo. Tako močno si želim družine in otrok, da sem se verjetno preveč hitro zaletela."

"Moram slediti srcu. Nikoli nisem želela koga prizadeti in popolnoma prevzemam odgovornost za vse svoje odločitve in dejanja."

Denar bo podarila dobrodelni organizaciji Kim bo denar, ki ga sta ga s Krisom prejela kot darilo za poroko, namenila v dobrodelne namene in se bo tako vsaj delno znebila očitkov, da naj bi bila njena poroka le dober biznis.

Kris je presenečen in obupan Na kratko se je oglasil tudi Kris, ki pravi, da je bil popolnoma presenečen nad novico, da žena zahteva ločitev. Pravi, da se bo boril zanjo in za njuno ljubezen.

Ne spreglejte