SiolNET. Trendi Svet znanih
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kelly Clarkson: Nisem lezbijka!

3

termometer

 | Foto:
Vse več je ugibanj in namigovanj, da je ameriška pevka, ki je že nekaj let samska, homoseksualka. Pevka se še vedno brani in trdi nasprotno.

Ker Clarksonova že nekaj let uživa samsko življenje, je vse več tistih, ki ugibajo, ali je morda lezbijka. S prvimi namigovanji se je pevka soočila štiri leta nazaj. Takrat je v intervjuju za spletno stran Pop Eater dejala, da jo ljudje nenehno sprašujejo glede njene seksualne usmeritve :"Ljudje me sprašujejo, ali skrivam homoseksualna nagnjenja. `Resnično bi želela, da si lezbijka`, mi pravijo lezbijke," in dodaja, da bi si po eni strani želela, da bi jo ženske privlačile, saj znajo moški biti precej grobi. "Ne bi mogla biti lezbijka. Nikoli ne bi mogla prijateljevati z osebo, kot sem sama," pravi pevka, ki sicer nima ne rasnih ne seksualnih predsodkov.

Počaščena, ko jo osvajajo dekleta Ko so se govorice o domnevni homoseksualnosti pevke začele, se je soočila še z eno težavo: govorice so začele vplivati na njeno ljubezensko življenje, ali kot pravi pevka: "Te govorice mi ne pomagajo pri iskanju partnerja. Raje imam moške. Izredno sem počaščena, ko me osvajajo dekleta, a me ne gane. Rada imam moške."

Imela je sicer nekaj partnerjev, a še ni spoznala pravega, s katerim "bi lahko preživela vsak trenutek svojega življenja." Govorice o homoseksualnosti, ki so jo v preteklosti prizadele, si razlaga po svoje. "Prihajam iz majhnega mesta, kjer so vsi poročeni in imajo otroke." Zato so ljudje, ko pride domov, polni vprašanj, zakaj še ni poročena, njihova najboljša in najbolj preprosta razlaga pa je, da je pevka lezbijka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin