Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 2. 2015,
10.52

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Super Bowl Katy Perry Lenny Kravitz Gisele Bündchen

Ponedeljek, 2. 2. 2015, 10.52

8 let

Katy Perry prijahala na tigru in zaplesala z morskimi psi (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Američani so z letošnjim Super Bowlom vnovič dokazali, da obvladujejo svet zabave. Najbolj gledana tekma ameriškega nogometa se tudi tokrat ni vrtela zgolj in samo okoli žoge.

Na letošnji izvedbi enega izmed najbolj gledanih športnih dogodkov na svetu, 49. Super Bowlu, je med premorom vso pozornost večtisočglave množice gledalcev na štadionu v Glendalu v Arizoni in več kot 100 milijonov gledalcev pred televizijskimi ekrani ujela pevka Katy Perry. Tej sta se pri pompoznem nastopu, ki se je končal z veličastnim ognjemetom, pridružila tudi glasbenik Lenny Kravitz in raperka Missy Elliot. Pred več kot 100 milijoni gledalcev, a brez honorarja A če smo vajeni, da ob podobnih nastopih poslušamo tudi o enormnih vsotah, ki jih prireditelji odštejejo za zveneče ime, kot je Katy Perry, pa je ta na oder Super Bowla stopila brez honorarja. Organizatorji enega izmed največjih športnih dogodkov na svetu so namreč ob vsej medijski pozornosti, ki spremlja dogajanja, na in ob igrišču ugotovili, da bi lahko mesto glavnega nastopajočega med polčasom zaradi velikega zanimanja celo prodajali.

Ker pa so se ob tem ustrašili negativne publicitete, so se tako s Katy Perry kot z Beyonce in Brunom Marsom, ki sta na Super Bowlu nastopila v preteklih letih, dogovorili, da bodo ti nastopili brez honorarja, organizator pa bo ob tem kril vse stroške produkcije. Štiri pesmi, štiri oblačilne kombinacije Ker Super Bowl ne bi bil to, kar je, če se med samim nastopom Katy ne bi vsaj enkrat preoblekla, je to storila prav pred vsako novo pesmijo. Svoj šov je začela s pompoznim jahanjem na hrbtu mehanskega tigra ob pesmi Roar, oblečena v kreacijo ameriškega modnega oblikovalca Jeremyja Scotta in v hipu poskrbela za nepregledno množico tvitov, ki so tudi v nadaljevanju njenega šova komentirali videno na odru.

Na VIP-tribuni so bile najglasnejše manekenke Zvezde pa niso sijale le na odru, marveč tudi v zasebnih ložah. Med svetovno znanimi imeni iz sveta zabave je še posebej izstopala manekenka Gisele Bündchen, saj je, skupaj s sinom in hčerko, navijala najbolj strastno med vsemi. Razlog? Za zmagovalno moštvo New England Patriots je igral njen mož Tom Brady, ki je, morda tudi nekoliko zaradi strastnega navijanja prej omenjenih, osvojil naziv najkoristnejšega igralca tekme.

V zasebnih ložah sta se poleg Gisele navijanja lotili tudi manekenki Adriana Lima in Chrissy Teigen, pa tudi glasbeniki Britney Spears, Steven Tyler in Rihanna.

Proti športni evforiji pa niso odporni niti igralci. Tekmo sta si v živo skupaj ogledala igralca Chris Evans in Chris Pratt, ki sta bila zaradi brade skoraj nerazpoznavna, igralka Drew Barrymore pa si je tekmo ogledala v družbi moža Willa Kopelmana. Martha Stewart se je še pred tekmo samozavestno lotila fotografiranja selfiejev, Nina Dobrev pa uživala v družbi prijateljice.

Ne spreglejte