Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 12. 2014,
12.22

Osveženo pred

1 leto, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

novoletne zaobljube Manca Izmajlova Anja Markovič Urška Pirš

Sreda, 31. 12. 2014, 12.22

1 leto, 3 mesece

Kakšne so novoletne zaobljube znanih Slovencev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Preverili smo, ali si tudi znani Slovenci postavljajo novoletne zaobljube in kakšne so te. Urška Pirš bi rada v novem letu uredila fotografije, Anja Markovič pa pravi, da so novoletne zaobljube kliše.

Televizijski voditelj Nejc Simšič v novoletne zaobljube ne verjame. Zakaj? "Ker jih kmalu po novem letu pozabim. Si jih raje postavljam kar sproti in se jih držim."

Nejčeva kolegica iz oddaje Zvezde danes, voditeljica Urška Pirš, si klasičnih novoletnih zaobljub ne postavlja več. "Običajno sem jih prekršila že v prvem mesecu novega leta." Za leto, ki prihaja, si želi le, da bo dobro in da bodo ljudje bolj pozitivni. "Pa še nekaj … Da bi mi končno uspelo urediti vse fotografije, ki polnijo moj računalnik, in oblikovati res lepe albume."

Azra Selimanović bi rada še naprej delala kot voditeljica "Vsako leto naredim nekakšno bilanco preteklega leta in načrt, v katero smer želim iti v prihajajočem letu," pravi voditeljica oddaje Razred talentov na Planet TV, sicer pa plesalka in koreografinja Azra Selimanović, ki verjame v to, da ljudje v veliki meri sami načrtujemo svojo pot, življenje pa nam prinaša izzive. "In če si nekaj dovolj močno želimo, smo pripravljeni premagati tudi tiste največje ovire."

Večina njenih lanskih zaobljub se je uresničila, pravi in dodaja, da je za njo naravnost odlično leto. Za novo leto si med drugim želi tudi, da bi "še naprej delala kot voditeljica, saj sem se v ta nov izziv naravnost zaljubila, za konec pa si želim, da bi realizirala dva projekta, namenjena mladim".

"Zagotovo je vsak konec leta priložnost za 'inventuro' v glavi, da pregledaš doseženo in razmisliš, česa si želiš v prihodnosti," pravi pevka Manca Izmajlova, ki si zaobljube postavlja kar sproti, čez vse leto. "Želim biti vse boljši človek in moje zaobljube so povezane predvsem s tem. Eden od mojih prihodnjih projektov bo gotovo povezan s slovensko pesmijo. Vem tudi, da se želim čim več novega naučiti. Kam vse me še pot ponese, pa je zapisano v zvezdah." Za novo leto si želi še, da bi čim več kakovostnega časa preživljala s svojima hčerkama. "Otroci prehitro rastejo …"

Anja Markovič: Najboljši je občutek, ko zvečer zadovoljen zaspiš. Anja Markovič, voditeljica informativne oddaje Danes, meni, da so novoletne zaobljube kliše. "Obljube si postavim vsako jutro, ko se odločim, kako želim preživeti dan. Včasih se izide, včasih ne, ampak rečeno pod črto, je rezultat dober. In najboljši je občutek, ko zvečer zadovoljen zaspiš."

Ne spreglejte