Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
12. 11. 2013,
9.05

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

George Clooney Leonardo DiCaprio Russell Crowe

Torek, 12. 11. 2013, 9.05

8 let

Kaj ima George Clooney proti Leonardu DiCapriu?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Mogoče se zdi, da je George Clooney prijazen z vsemi v Hollywoodu, kar še ne pomeni, da nima kakšnega sovražnika. V zadnjem intervjuju je delil nekaj krepkih besed o svojih igralskih kolegih.

52-letni hollywoodski igralec George Clooney se je za revijo Esquire razgovoril o svojih igralskih kolegih. Na dolgo in široko se je razgovoril o Leonardu DiCapriu in mu svetoval, da si okoli sebe najde boljšo produkcijsko ekipo. Poleg tega se je razgovoril o košarkarskem dvoboju med njima. Leo in njegovi prijatelji so se šopirili, kako bodo njega in njegove prijatelje razbili na igrišču: "Med tem, kar so pokazali na igrišču, in tem, kar so govorili, je bila velika razlika. To mi je dalo misliti, kako je pomembno, da imamo nekoga v svojem življenju, ki pokaže stvari takšne, kot so. Nisem prepričan, da ima Leo koga takšnega," je dejal Clooney.

Poleg tega se je razgovoril tudi o prepiru z Russllom Crowom. Natančneje, Crowe je obtožil Clooneyja, da se je prodal blagovnim znamkam, pozneje pa se mu je skušal opravičiti: "Pa kdo hudiča misli, da je? Ali bi bil rad Frank Sinatra? Res me je razjezil, zato sem mu poslal sporočilo: 'Stari, edini ljudje ( angl. people), ki zaslužijo, kadar se prepirajo slavne osebe, so ljudje iz revije People. Kaj hudiča je narobe s tabo?'"

"Pozneje mi je Crowe poslal knjigo poezije kot poskus, da se mi opraviči, potem ko me je užalil. Mislim, da mi je rekel, da se je zarekel. Ja, ja, karkoli že."

Na živce mu gredo tudi manijaki na Twitterju, kot je recimo Ashton Kutcher. "Ne razumem, zakaj bi bili slavni ljudje na Twitterju. Zato da bi bil še bolj dosegljiv, da bi celoten svet vedel še več o tebi?"

Če nekatere kolege kritizira, pa o prijatelju Bradu Pittu govori vse lepo. "Brad Pitt je največja filmska zvezda na svetu. On je večji kot jaz, večji kot DiCaprio. In res ga občudujem, kako se s tem spopada. Ni preprosto zanj. Poskuša biti najbolj iskrena različica Brada Pitta, kot je lahko."

Ne spreglejte