Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
30. 5. 2016,
12.04

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48

Natisni članek

Johnny Depp Amber Heard ločitev

Ponedeljek, 30. 5. 2016, 12.04

6 let, 6 mesecev

Johnny Depp in Amber Heard: on jo obtožuje pohlepa, ona njega nasilništva

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,48
Johnny Depp in Amber Heard | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Konec kratkotrajnega zakona hollywoodskih zvezdnikov postaja vse bolj dramatičen.

Potem ko je pretekli teden odjeknila novica, da se Johnny Depp in Amber Heard ločujeta po le 15 mesecih zakona, zgodba o njunem razhodu postaja vse bolj zapletena. Deppu je sodišče v petek odredilo prepoved približevanja Heardovi zaradi obtožb o nasilništvu, ki jih je 30-letna igralka podkrepila s fotodokazi. Na njej ima na obrazu modrico, ki jo je po njenih besedah povzročil telefon, ki ga je Depp zalučal v njo.

Heardova je Deppa obtožila, da se je nasilno obnašal ves čas njunega zakona, kar je 52-letni zvezdnik zanikal. Njegova odvetnica pa je po poročanju tabloida People obtožila Heardovo, da skuša s temi obtožbami doseči finančno poravnavo. Par namreč ni podpisal predporočne pogodbe in igralka je ob zahtevi za ločitev vložila tudi zahtevo, da ji Depp plačuje preživnino, kar je ta zavrnil.

Oba branijo njuni bivši partnerji

Medtem so se v bran tako enega kot drugega oglasili tudi njuni bivši partnerji. Deppova prva žena, vizažistka Lori Anne Allison je medijem dejala, da obtožbam o nasilništvu ne verjame, saj da Depp nanjo ni nikoli niti povzdignil glasu. Tudi Vanessa Paradis, s katero je bil Depp v zvezi kar 14 let in s katero ima dva otroka, je v pismu, ki ga je objavil spletni tabloid TMZ, zapisala podobno. "Johnnyja poznam že dolgo in nikoli ni bil nasilen do mene," je zapisala in dodala, da ji obtožbe Heardove ne zvenijo kot opis človeka, s katerim je preživela 14 let.

V obrambo Heardovi je medtem stopil njen bivši partner, mehiški režiser Alejandro Gomez Monteverde, ki je po poročanju tabloida The Sun dejal, da ne verjame, da bi igralka lagala.

Ne spreglejte