Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 6. 2019,
15.14

Osveženo pred

4 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71

8

Natisni članek

Donald Trump kraljica Elizabeta II. večerja govor

Torek, 4. 6. 2019, 15.14

4 leta, 10 mesecev

Je Trump med kraljičinim govorom na hitro zadremal? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,71

8

To je vprašanje, s katerim se zadnji dan na veliko ukvarjajo mnogi na Twitterju. Medtem ko je namreč na slavnostni večerji britanska kraljica Elizabeta imela svoj govor o pomembnosti dobrih odnosov obeh držav, je ameriški predsednik večkrat za nekaj sekund zaprl oči. Kar je na posnetkih in sploh na fotografijah videti, kot da drema.

Trump je med kraljičinim govorom tako "na drobno" gledal, da so si ga mnogi na Twitterju privoščili in pisali, da je zadremal. | Foto: Getty Images Trump je med kraljičinim govorom tako "na drobno" gledal, da so si ga mnogi na Twitterju privoščili in pisali, da je zadremal. Foto: Getty Images

Kot vedno so si tviteraši brez dlake na jeziku privoščili ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki se skupaj s soprogo Melanio mudi na uradnem obisku Velike Britanije. Zdi se, da so tisti, ki si ga radi privoščijo na družbenih omrežjih, nenehno na preži, kdaj bo znova postregel s kakšno bizarnostjo, nad katero se bodo lahko bodisi resno zgražali bodisi ponorčevali iz nje.

Tokrat mnogi niso mogli mimo njegovega izraza na slavnostni večerji, kjer je imela britanska kraljica Elizabeta tudi govor o pomembnosti dobrih odnosov med obema državama. Trump je namreč velikokrat pogledal navzdol v mizo, ali pa med mežikanjem ni nemudoma odprl vek, temveč jih je pridržal kakšno sekundo več kot običajno priprte. To je kar klicalo po razpravi na Twitterju.

"Moral bi biti dobro spočit, potem ko si odspal med kraljičinim govorom," je zapisal eden od uporabnikov. Drugi se je pošalil: "Trump ne spi med kraljičinim govorom, on samo moli, da bi bil naslednji hod hrane hamburger." Nekateri so preprosto zapisali, da kaj takšnega pa še ne in da je prizor kot naravnost iz komedije ter komentar pospremili z emotikonom huronskega smeha.

Obregnili so se tudi ob Trumpovo opravo

A njegovo mižanje med govorom britanske kraljice še zdaleč ni bila edina zabavna prigoda tega večera. Ameriški predsednik se je dogodka namreč udeležil, oblečen v ne najbolj posrečeno krojen frak.

Donald Trump in britanska kraljica Elizabeta II. | Foto: Reuters Donald Trump in britanska kraljica Elizabeta II. Foto: Reuters

Eden od tviterašev ga je tako primerjal z likom iz risanke, spet drugi pa so ga primerjali z nekdanjim ameriškim predsednikom Barackom Obamo: "O moj bog, kdorkoli je nocoj oblačil Trumpa, bi moral biti vržen v ječe utrdbe Tower of London. V primerjav s tem, kako je frak nosil predsednik Obama, je videti kot kraljevi bizgec." Našli pa so se tudi takšni, ki so v izrezu njegove obleke našli še en drug, nič kaj omikan simbol. Kakšen, preverite v objavljenih tvitih spodaj.

 

 


Preberite tudi:

Donald Trump Melania Trump
Novice Nerodno rokovanje Trumpa in britanske kraljice #foto #video
Melania Trump
Trendi Melania Trump v London prispela v seksi kostimu in visokih petah #video
Melania Trump
Trendi Tako se je Melania poklonila princesi Diani in Meghan Markle #video #foto
Ne spreglejte