SiolNET. Trendi Svet znanih
3,35

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Je res tako težavna? Meghan Markle zapušča še ena zaposlena.

3,35

termometer

Meghan Markle |  | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Britanski mediji poročajo, da naj bi nosečo vojvodinjo Meghan Markle po komaj šestih mesecih dela zapustila še ena zaposlena, tokrat varnostnica.

Meghan Markle Trendi "Težavno" Meghan Markle zapušča še ena osebna svetovalka

Potem ko smo poročali, da naj bi bila Meghan Markle "težavna" ter da jo je že zapustila asistentka, enako pa naj bi si želela tudi osebna svetovalka, zdaj britanski mediji poročajo, da naj bi vojvodinjo zapustila še njena varnostnica, ki je sicer tudi detektivka pri Scotland Yardu.

Imena varnostnice niso želeli razkriti, so pa izdali, da naj bi povsem zapuščala policijske vode, Meghan in njen mož princ Harry pa naj bi že iskala novo varnostnico, ponovno žensko.

Meghan Markle | Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Ni vajena tako strogih omejitev

Kensingtonska palača ni komentirala odhoda varnostnice, niti razloga zanj, so pa viri še razložili, da ima Meghan težave s tako strogo varnostjo in omejitvami.

"Čeprav je bila slavna igralka, je še vedno lahko počela, kar je hotela, in se svobodno gibala." V novi vlogi pa si tega ne more privoščiti, kar naj bi bilo zanjo precej mučno, so dodali.

Meghan Markle Trendi Ko je Meghan Markle obogatela, naj bi pripravila zabavo "Sayonara Zara"

Delo pri vojvodinji jo je spravilo v jok

Varnostnica bo tako že tretja zaposlena, ki zapušča vojvodinjo Sussekško. Prva je odšla osebna asistentka Melissa Touabti, ki je odnehala po komaj šestih mesecih. Skrbela je za Meghanine urnike in imela ključno vlogo med pripravami na veliko kraljevo poroko. Sunday Times je poročal, da je bilo njuno razmerje zelo težavno, Melissa pa naj bi na koncu čutila celo takšen pritisk, da jo je delo pri vojvodinji spravilo v jok.

Nato pa se je govorilo še o odhodu Samanthe Cohen, osebne svetovalke, ki naj bi dala jasno vedeti, da dela noče nadaljevati, ko bo vojvodinja spomladi rodila.

Piers Morgan, Meghan Markle Trendi Piers Morgan: Meghan je povzpetnica, ki bo izmolzla kraljevo družino

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin