Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 4. 2014,
10.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

James Franco

Petek, 4. 4. 2014, 10.13

8 let

James Franco po Instagramu zapeljeval 17-letnico?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Britanska 17-letnica trdi, da sta si z Jamesom Francom, potem ko sta se spoznala po predstavi na Broadwayu, izmenjala kar nekaj sporočil, med katerimi je bilo tudi vabilo v hotelsko sobo.

Najstnica iz škotskega kraja Dollar je bila z mamo na obisku v New Yorku, kjer sta si ogledali predstavo Of Mice And Men, v kateri igra tudi hollywoodski zvezdnik James Franco. Lucy Clode je po predstavi s svojim mobilnim telefonom posnela nekaj fotografij zvezdnika, nato pa posnela še nekaj selfiejev.

Pri fotografiranju naj bi jo opazil Franco, ki naj bi ji zavpil, naj fotografije naloži na Instagram in ga na njih označi, tako da jih bo lahko videl. Ko je pozneje 35-letni Franco s pomočjo Instagrama našel tako fotografije kot najstnico, je skušal s 17-letnico vzpostaviti stik.

Vprašal jo je, koliko je stara, ali ima fanta in koliko časa bo v New Yorku. Ko sta si izmenjala telefonski številki, se je Francovo zapeljevanje nadaljevalo. Vprašal jo je, ali naj najame sobo v hotelu, v katerem najstnica biva z mamo, ker pa Lucy ni verjela, da je to res on, ga je prosila, naj ji pošlje selfie. Franco naj bi ubogal, a se je dekle na koncu vendarle odločilo, da se bo vrnilo, ko bo polnoletno.

Posnetki domnevnega dopisovanja so že preplavili tabloide, čeprav ni jasno, ali gre za dejanska sporočila ali potegavščino. Franco namreč v svojem novem filmu Palo Alto igra srednješolskega trenerja nogometa, ki ima razmerje s 14-letno varuško svojega sina, zato nekateri sumijo, da bi bila tokratna novica lahko tudi šala.

Franco novice sicer še ni komentiral, je pa na Twitterju na vprašanje, ali ima rad mlada dekleta, odvrnil, da to ni res in da upa, da starši pazijo na svoje najstnice.

Ne spreglejte