Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 2. 2021,
9.21

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

1

Natisni članek

Priyanka Chopra

Sreda, 10. 2. 2021, 9.21

3 leta, 2 meseca

Igralka in nekdanja mis: Režiser mi je rekel, naj si povečam prsi in zadnjico

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,38

1

Priyanka Chopra | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Mis sveta leta 2000, ki ji je pozneje uspel preboj v Hollywood, je v avtobiografiji razkrila, s čim se je soočala ob začetku igralske kariere.

Igralka Priyanka Chopra, ki smo jo med drugim gledali v seriji Quantico in filmu Obalna straža, je izdala avtobiografijo, v kateri je povedala, s čim se je soočala ob svojem prihodu v Hollywood. Indijka, ki je leta 2000 zmagala na izboru za mis sveta, je razkrila, kako ji je na začetku kariere nek režiser svetoval, kaj vse mora popraviti na svojem telesu, da ji bo uspelo v igralstvu.

Priyanka Chopra ob zmagi na izboru za mis sveta leta 2000 v Londonu | Foto: Reuters Priyanka Chopra ob zmagi na izboru za mis sveta leta 2000 v Londonu Foto: Reuters

"Po nekaj minutah pogovora mi je rekel, naj vstanem in se zavrtim. To sem storila, dolgo je buljil vame in me ocenjeval, nato pa mi predlagal, naj si dam povečati prsi in zadnjico ter popravim čeljust. Rekel je, da pozna odličnega kirurga v Los Angelesu, h kateremu me lahko pošlje," je v avtobiografiji zapisala Chopra in dodala, da se je z režiserjem, ki ga ni želela imenovati, strinjal tudi njen takratni menedžer.

Priyanka Chopra | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

"Njegovo pisarno sem zapustila povsem zgrožena," je nadaljevala, "ali je imel prav? Ali mi res ne more uspeti, če ne popravim lastnega telesa? Dolgo sem se spraševala, ali sem sploh primerna za ta posel, za igralstvo, dvomila sem vase, ker sem videti drugače. Nenadoma sem se sama sebi zdela tako majhna in nepomembna."

Od leta 2018 je poročena z glasbenikom Nickom Jonasom. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Od leta 2018 je poročena z glasbenikom Nickom Jonasom. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Kot je danes 38-letna Chopra pred kratkim povedala za britanski spletni portal Metro, so bile kritike na račun njenega videza stalnica in sčasoma so se ji začele zdeti povsem običajne.

"Nikoli si nisem upala postaviti se zase. Govorili so mi, da kot novinka v šovbiznisu ne smem dajati vtisa, da sem težavna, in jaz sem jim verjela, čeprav se imam za napredno in pametno," je dejala, "sčasoma sem se vendarle naučila, kako se postaviti zase. A sprva sem bila povsem prestrašena."

Oglejte si še:

Priyanka Chopra, Nick Jonas
Trendi Zvezdnika delila fotografije kar dveh razkošnih porok #foto
Quantico
Trendi Kdo je nekdanji mis sveta podtaknil teroristični napad? #video
Ne spreglejte