Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 9. 2013,
17.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

poroka ločitev

Ponedeljek, 9. 9. 2013, 17.49

8 let

Hrvatič uradno ločen, Daša ločitev ekskluzivno potrdila!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Čeprav so nekateri že pred časom namigovali, da sta primorski podjetnik Rajko Hrvatič in njegova žena Daša že ločena, se je ločitev para uradno zgodila šele včeraj.

Manekenka in nekdanja nosilka lepotnega naziva mis Hawaiian Tropic Daša, po naših podatkih spet tudi uradno Podržaj, in primorski podjetnik Rajko Hrvatič sta medijsko odmevno zvezo prvič javno priznala maja 2010, ko je na odprtju Hrvatičevega hotelskega kompleksa na Škofijah Rajko Dašo prvič tudi javno predstavil kot svojo partnerico.

Daša in Rajko sta že poleti naslednje leto sporočila, da pričakujeta otroka, obenem pa napovedala medijsko najodmevnejšo poroko leta 2011, na katero se je ženin pripeljal s helikopterjem, za Dašo pa se je govorilo, da si je omislila poroko v stilu Kim Kardashian. Pred dvema letoma je slovenska javnost tudi izvedela, da bosta Daša in Rajko dobila sina. Kris Hrvatič je na svet prijokal februarja 2012, a kmalu po njegovem rojstvu so se v rajski vili nad Portorožem začele težave, saj so se pojavile govorice o Rajkovi nezvestobi.

Daša in Rajko sta kmalu, že jeseni istega leta, začela živeti ločeno življenje, Rajka Hrvatiča so vse večkrat videvali z novim dekletom Majo Bašić, podjetnico iz Kopra. Zvezo sta sicer nekaj čas uspešno skrivala, pozneje pa so se pojavile tudi fotografije Maje, ki je uživa ob Rajkovem bazenu.

Daša se je odselila k staršem v okolico Radovljice, se uspešno vrnila k študiju in manekenskemu delu, na razvezo zakona pa počakala v objemu novega fanta Mirka Strambolje. Z njim naj Daša ne bi bila več v zvezi, sta pa menda ostala v dobrih prijateljskih odnosih.

Včeraj sta se Daša in Rajko Hrvatič po naših podatkih dokončno tudi uradno razvezala. Podrobnosti o razvezi, koliko, če sploh kaj, je lepotička dobila in kaj vse je moral Rajko obljubiti svojemu leto in pol staremu sinu Krisu, žal nismo izvedeli.

Dašo smo sicer poklicali in med kratkim telefonskim pogovorom nam je novico potrdila, kaj drugega pa ni želela komentirati. "Napišete lahko, da se imava s Krisom lepo, da sva srečna in da uživava. Je moj sonček in središče mojega življenja, to pa je tudi vse, kar je pomembno, kajne?" je vse, kar nam je uspelo izvedeti od Daše.

Ne spreglejte