Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
23. 8. 2020,
7.38

Osveženo pred

3 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,06

4

Natisni članek

napad Ireland Baldwin

Nedelja, 23. 8. 2020, 7.38

3 leta, 8 mesecev

Hči Aleca Baldwina napadla in oropala ženska pod vplivom drog

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,06

4

Ireland Baldwin | Ireland se ukvarja z manekenstvom, občasno pa tudi z igralstvom kot njena slavna starša. | Foto Getty Images

Ireland se ukvarja z manekenstvom, občasno pa tudi z igralstvom kot njena slavna starša.

Foto: Getty Images

Ireland Baldwin je na Instagramu delila travmatično izkušnjo, da jo je včeraj napadla in oropala ženska, ki je bila pod vplivom drog, ter delila dve fotografiji, na katerih ima obraz prekrit z modricami.

"Včeraj pozno popoldne me je napadla ženska, ki je bila več kot očitno zadrogirana in je obupno potrebovala denar. Na parkirišču me je udarila v obraz, me oropala in skočila v drveči avtomobil," je na Instagramu zapisala Ireland Baldwin, 24-letna hči slavnih igralcev Aleca Baldwina in Kim Basinger ter zraven delila dve fotografiji, na katerih ima obraz prekrit z modricami:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday in the late afternoon, I was attacked by a woman who was high out of her mind on drugs and desperate for cash. She decked me in my face in a parking lot and took my belongings and jumped in a getaway car while her husband took off. All was sorted with the police and she was arrested. Luckily I had witnesses and got assisted really quickly. The cops told me this is happening frequently because people are desperate for money right now due to Coronavirus and people being out of work. There is a lot of theft and muggings going down. Posting this to remind everyone to be really careful and watch your surroundings. These are really difficult times and we need to look out for one another.

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Mlada manekenka in igralka je dodala, da je zadeve hitro rešila policija ter da so žensko s pomočjo očividcev kmalu aretirali. A to se zadnje čase menda dogaja precej pogosto, je še zapisala. "Policisti pravijo, da so ljudje v času koronavirusa obupani, potrebujejo denar, saj so ostali brez službe. Dogaja se veliko ropov in kraj."

Ob tem je še dejala, da svojo zgodbo deli predvsem zato, ker hoče spomniti ljudi, naj bodo še posebej previdni in naj pazijo nase. "Smo sredi težkih časov in moramo paziti drug na drugega."

Njen oče Alec pravi, da je zloglasni posnetek glasovne pošte, ki jo je pustil hčerki, na njunem odnosu pustil trajno škodo. | Foto: Getty Images Njen oče Alec pravi, da je zloglasni posnetek glasovne pošte, ki jo je pustil hčerki, na njunem odnosu pustil trajno škodo. Foto: Getty Images

Alec "trajno poškodoval" odnos s hčerko

Ireland se je v preteklosti v medijih pojavljala predvsem zaradi neprimernega obnašanja svojega očeta Aleca, ko je v javnost pricurljal posnetek glasovne pošte, v katerem jo je grdo zmerjal.

V njem je besnel čez takrat 11-letno Ireland, ker se mu ni oglasila na telefon, jo ozmerjal z "nesramnim, nepremišljenim majhnim prašičem" in ji še zagrozil, da ji bo že pokazal, ker je zamudila dogovorjeno uro za telefonski klic z očetom. Ireland je bila namreč glavna žrtev ločitvene vojne staršev Aleca in Kim, ki sta se dolga leta borila za njeno skrbništvo.

Alec je kasneje v intervjuju za Playboy priznal, da je zaradi dejstva, da je posnetek prišel v javnost, resno razmišljal o samomoru, pred nekaj leti pa je še razkril, da je ta incident pustil trajne posledice na Ireland in odnosu z njo. "To je rana, ki se ne bo nikoli zacelila, saj me na to ves čas opominjajo drugi ljudje. Mojo hčerko je to trajno prizadelo."

Preberite več:

Alec Baldwin
Trendi Alec Baldwin: zloglasni posnetek je pustil trajne posledice na hčerki
Ne spreglejte