Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
18. 3. 2013,
10.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Gwyneth Paltrow

Ponedeljek, 18. 3. 2013, 10.51

8 let

Gwyneth Paltrow je imela spontani splav in skoraj umrla

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Gwyneth Paltrow je spregovorila o travmatični izkušnji, ki je za vedno zaznamovala njeno življenje.

Igralka Gwyneth Paltrow je javno spregovorila o tragedij, ki je pred časom prizadela njeno družino. Igralka je doživela spontani splav, ki je ogrozil celo njeno življenje.

Zvezdnica nerada govori o svojem zasebnem življenju, vendar se je tokrat odprla in spregovorila o zelo boleči izkušnji – o izgubi otroka. Za britanski Mail in Sunday je povedala, da zelo pogreša otroka in da je morda celo zamudila priložnost, da bi spet postala mama.

Kdaj točno je prišlo do tragedije, Gwyneth ni povedala, je pa jasno, da se je to zgodilo po rojstvu osemletne Apple in sedemletnega Mosesa.

"Otroka me ves čas prosita, da bi imela še enega otroka," je povedala igralka. "Nikoli ne veš. Lahko bi imela še enega. Pogrešam svojega tretjega. Razmišljam o tem."

"Ko sem bila noseča tretjič, sem doživela zelo slabo izkušnjo. Ni se izšlo in sem skoraj umrla," iskreno razkrije igralka, ki se kljub želji po še enem otroku boji, da bi še enkrat morala podoživeti takšno travmo.

"Otroka imata najboljšega očeta" O zakonu s Chrisom Martinom je bila Gwyneth vedno zelo diskretna. Zelo redko ju vidimo skupaj, on je nikoli ne spremlja na rdeči preprogi. Vendar je tokrat naredila izjemo in nam vsaj malo razkrila o njunem skupnem življenju.

"Ne glede na to, kaj se dogaja v najinem zakonu, lahko rečem, da sem izbrala najboljšega očeta."

"Chris je tako dober do otrok. To vedenje me res pomirja. Zelo sva predana starša, vse odločitve sprejemava skupaj in drug drugega podpirava."

Na robu življenja "Bila sem prava razvalina. Imela sem premalo D-vitamina, bila sem anemična, imela sem težave s ščitnico, jetra so bila preobremenjena, moji hormoni so bili neuravnovešeni in na jajčnikih sem imela benigni tumor, ki so mi ga morali odstraniti. Res je bilo noro. Vedela sem, da je prišel čas za spremembo."

Ne spreglejte