Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
24. 4. 2020,
8.08

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Natisni članek

Tom Hanks Koronavirus

Petek, 24. 4. 2020, 8.08

3 leta, 12 mesecev

Fantek z imenom Corona našel oporo pri hollywoodskem igralcu #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,10

Avstralski osemletni deček je zaradi svojega imena Corona zadnje čase tarča nasilnežev, saj ga povezujejo z novim koronavirusom. A fantek je kmalu našel oporo pri slavnem hollywoodskem igralcu, ki mu je v uteho poslal zanimivo darilo.

Corona De Vries je osemletni deček iz Queenslanda, ki je pozornost avstralskih medijev pritegnil, ko se je povezal z ameriškim igralcem Tomom Hanksom. Ko sta se Tom in njegova žena Rita Wilson okužila z novim koronavirusom in bolezen prebolevala ravno v Avstraliji, se je Corona odločil, da zvezdniku napiše pismo.

"Draga gospod in gospa Hanks, moje ime je Corona. Na novicah sem slišal, da sta se z ženo okužila s koronavirusom, ali sta v redu?" je zapisal in Hanksu še razkril, da ga sošolci zdaj kličejo koronavirus, kar ga jezi in žalosti. 

Tom in njegova žena Rita sta uspešno okrevala po okužbi z novim koronavirusom.  | Foto: Getty Images Tom in njegova žena Rita sta uspešno okrevala po okužbi z novim koronavirusom. Foto: Getty Images

Corona je dobil slavnega prijatelja in pisalni stroj Corona

Tom mu je kmalu odpisal: "Tvoje pismo je tako razveselilo mene in mojo ženo." Pismu je priložil še posebno darilo - pisalni stroj znamke Corona. Tom Hanks je namreč velik navdušenec nad pisalnimi stroji in jih zbira že več let. "Mislim, da je ta pisalni stroj kot nalašč zate, vprašaj odraslega, kako deluje, in ga uporabi, da mi odpišeš," je dodal.

Na koncu je 63-letni zvezdnik v slogu svojega slavnega lika iz risanke Svet igrač, kavboja Jelka, še zapisal: "V meni imaš prijatelja!"

Oče Corone Kevin De Vries je ob tem dejal, da so bili navdušeni, ko so prejeli Tomovo pismo in darilo, Corona pa je dodal, da se počuti posebnega in slavnega. "Rekel je, da sem njegov prijatelj. Kmalu mu bom odpisal," je povedal avstralskim medijem. 

Preberite še:

Tom Hanks
Trendi Tom Hanks se po dveh tednih karantene počuti bolje
Tom Hanks, Rita Wilson
Trendi Kako Tom Hanks in žena ostajata prisebna v izolaciji #video
Ne spreglejte