SiolNET. Trendi Svet znanih
1,86

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Elon Musk je hčerki spremenil ime

1,86

termometer

Grimes in Elon Musk |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Elon Musk in njegova nekdanja partnerica, pevka Grimes, sta se odločila, da bosta svoji enoletni hčerki spremenila ime.

Pevka Grimes je razkrila, da sta se z Elonom Muskom odločila hčerki skrajšati ime in jo iz Exe Dark Sideræl Musk preimenovati v Y oziroma Why? (Zakaj?) ali samo ?. A kot je zapisala dekličina mati, ime najverjetneje ne bo uradno sprejeto.

Kanadska glasbenica je dodala, da se zaveda, da vprašaja kot imena verjetno ne bosta mogla uradno registrirati.

David Jason Trendi Legendarni igralec po 52 letih izvedel, da ima še eno hči

Hčerko dobila s pomočjo nadomestne matere

Hčerke sta se z Muskom razveselila leta 2021, rodila pa se je s pomočjo nadomestne matere. Da sta drugič postala starša, sta razkrila tri mesece pozneje. Poleg deklice ima par dveletnega sina z imenom X AE A-XII, a tudi to ni dečkovo prvotno ime. Fanta zdaj kličejo X.

Brooke Shields Trendi Zvezdnica spregovorila o otroški pornografiji, katere del je bila kot otrok

Na svojem računu na Twitterju je Grimes delila tudi fotografijo deklice. Čeprav fotografij hčerke običajno zaradi želje po zasebnosti ni objavljala, je zapisala, da je otrok na fotografiji videti dokaj neprepoznaven. Pevka je leta 2021 za revijo People tudi razkrila, da je njeni otroci ne kličejo mama, ampak Claire, kakršno je njeno pravo ime.

Deklico so mučili krči

Zdajšnje dekličino ime so uporabljali kot vzdevek, nadeli pa so ji ga zato, ker so deklico v prvih mesecih mučili krči in je veliko jokala, je glasbenica povedala v intervjuju za Vanity Fair. Njena mati se je spraševala, zakaj, in tako je nastalo njeno novo ime.

Poleg dveh otrok, ki jih ima Musk z Grimes, ima z nekdanjo ženo Justine Musk še 19-letna dvojčka Griffina in Vivian ter 17-letne trojčke Kaia, Saxona in Damiana. Novembra 2021 je dvojčka dobil tudi z izvršno direktorico Shivon Zilis.

Agatha Christie Trendi Iz knjig Agathe Christie brišejo izraze, ki zdaj veljajo za žaljive
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin