SiolNET. Trendi Svet znanih
4,11

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Legendarni igralec po 52 letih izvedel, da ima še eno hči

4,11

termometer

David Jason |  | Foto: Guliverimage
Foto: Guliverimage

Z zdajšnjo ženo ima 22-letno hči, pred kratkim pa je izvedel, da je oče postal že pred 52 leti.

Sir David Jason, britanski igralec, ki je zaslovel kot Del Boy v humoristični seriji Samo bedaki in konji, je bil dobrih 20 let prepričan, da ima le enega otroka, hči Sophie, ki se je rodila, ko mu je bilo 61, njegovi ženi Gill pa 41 let.

Nedavno pa je izvedel, da je oče postal že 30 let prej. Izkazalo se je, da se mu je leta 1970 po krajšem razmerju z igralko Jennifer Hill rodila hči Abi, za katero pa je izvedel šele zdaj, ko ima ta že 52 let.

Sir David Jason z (mlajšo) hčerko Sophie in ženo Gill. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Sir David Jason z (mlajšo) hčerko Sophie in ženo Gill. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Da je David Jason njen oče, je Abi posumila po tem, ko je izvedela, da je bila njena mati z njim v krajši zvezi, in opazila, da imata z igralcem podobno obliko nosa.

"Nemalo presenečen sem bil," je 83-letni Jason povedal za britanski tabloid Mirror in pojasnil, da s starejšo hčerko zdaj skušata nadoknaditi izgubljeni čas. "Vesel sem, da sem jo spoznal, in druživa se, kolikor se lahko," je povedal igralec, ki je ob srečanju z izgubljeno hčerko nenadoma postal tudi dedek – Abi ima namreč desetletnega sina.

Najbolj prepoznavna vloga Davida Jasona je bila Del Boy v seriji Samo bedaki in konji. | Foto: Profimedia Najbolj prepoznavna vloga Davida Jasona je bila Del Boy v seriji Samo bedaki in konji. Foto: Profimedia

"Moja žena Gill in hči Sophie sta bili zelo razumevajoči in sta me podpirali," je še dejal, "z veseljem sta sprejeli Abi in njenega sina v našo zdaj precej večjo družino."

Oglejte si še:

Elizabeth Hurley Trendi Vloge v priljubljeni seriji ni dobila, ker se jim je zdela preveč lepa Nicholas Lyndhurst Trendi Znanemu britanskemu igralcu umrl 19-letni sin

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin