Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
5. 2. 2012,
13.44

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Demi Moore zdravljenje

Nedelja, 5. 2. 2012, 13.44

8 let

Demi Moore se zdravi zaradi odvisnosti od drog in motenj prehranjevanja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Konec prejšnjega meseca je Demi Moore pristala v bolnišnici, ta neljubi dogodek pa je 49-letno igralko spodbudil, da poišče zdravniško pomoč.

Ves pretekli teden se je ugibalo, kako se po odhodu iz bolnišnice drži Demi Moore. Najprej se je ugibalo, ali se skriva za štirimi stenami svojega doma, zdaj pa je v medije pricurljala novica, da je prostovoljno odšla na zdravljenje na prestižno rehabilitacijsko kliniko Cirque Lodge, ki se sicer nahaja v Utahu. "Demi nima stika z drugimi ljudmi, komunicira le z ožjimi družinskimi člani in nekaterimi prijatelji," je povedal vir blizu igralki, ki je tudi razkril, da se Demi zdravi zaradi odvisnosti od drog in motenj prehranjevanja.

Zakaj je Demi morala v bolnišnico?

Pred skoraj dvema tednoma so losangeleški reševalci prejeli klic, da Demi rabi medicinsko pomoč, saj je zaradi kajenja nedovoljenih substanc doživela napad. Demi naj ne bi kadila marihuane, ampak nekaj čisto eksperimentalnega, kar pa njeno telo ni preneslo.

Za igralko pa to ni nič nenavadnega, saj se je že v osemdesetih letih zdravila zaradi odvisnosti od nedovoljenih substanc in alkohola, a je svojo bolezen premagala, vendar se je očitno spet vdala svojim starim navadam.

Kot smo že pisali, igralka zadnje čase preživlja težke čase, saj se je pred kratkim razšla s svojim možem Ashtonom Kutcherjem, izgubila pa je tudi vlogo v filmu Lovelace. Njeni prijatelji so povedali, da se je igralka v zadnjem letu močno spremenila, saj ni normalno spala ali se prehranjevala. Nekateri celo namigujejo, da je takšna postala zaradi jemanja drog, ki pa naj bi vplivale tudi na njeno razmerje s Kutcherjem.

Konec tedna je njena najmlajša hčerka Tallulah praznovala svoj 18. rojstni dan, Demi Moore pa se zabave, ki ji jo je pripravil njen oče Bruce Willis, ni udeležila.

Ne spreglejte