Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 10. 2019,
9.37

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

Natisni članek

človeški ken rodrigo alves lepotna operacija

Torek, 8. 10. 2019, 9.37

4 leta, 4 mesece

Človeški Ken: po številnih posegih mu zdaj razpada nos #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Red 10

10

36-letni Rodrigo Alves, ki si je zaradi številnih lepotnih posegov in želje po skorajda nerealnem popolnem videzu prislužil vzdevek Človeški Ken, ima težave z nosom. Zaradi 11 operacij, opravljenih na nosu – na celotnem telesu jih je sicer imel kar 72 – se mu je ta začel sesedati. A novega posega se nadvse boji, je končno priznal.

Verjetno bi pomislili, da je Človeški Ken, kot pravijo Rodrigu Alvesu, za katerim je neverjetnih 72 lepotnih operacij v skupni vrednosti 673 tisoč evrov, zasvojen s plastičnimi posegi in brez pomisleka znova leže na operacijsko mizo, a po njegovem zadnjem intervjuju sodeč, ni čisto tako. Pravzaprav se misli, da bi moral znova pod nož in še pod eno anestezijo, nadvse boji, njegovo gostovanje v italijanski TV-oddaji Domenica Live povzema Daily Mail.

Prsni vsadki
Trendi Slovenski kirurgi svarijo: previdno pri poceni lepotnih posegih v tujini

Voditeljica omenjene oddaje ga je namreč naravnost vprašala, kaj se dogaja z njegovim nosom, ko je opazila, da je vse bolj povešen in asimetričen. Pojasnil je, da je to posledica zadnjega posega na nosu in ta je bil že 11. po vrsti. Potreboval ga je zato, ker ni mogel normalno dihati. Sprva je kazalo, da je vse v najlepšem redu, nato pa se mu je nos začel sesedati, je pojasnil in nadaljeval, da ga misel na še eno operacijo prav nič ne mika: "Vsakič, ko grem pod nož, je bolj tvegano zame. In skrbi me, da mi zdravniki nosu sploh ne bodo mogli več za stalno popraviti."

Rodrigo je še odkrito priznal, da zdaj ne ve, kaj naj naredi. Zdravniki ga namreč svarijo, da bi lahko kmalu namesto nosu sredi njegovega obraza zazevala ogromna luknja, če ne preneha izvajati posegov na tem delu obraza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

A strah pred anestezijo ga ni odvrnil od tega, da mu ne bi minuli konec tedna kirurg Giacomo Urtis, ki je tudi Rodrigov dobri prijatelj, v želodec vstavil tako imenovani gastrični balon, ki je namenjen hujšanju. Balon se sicer v petih mesecih v želodcu razgradi in nato izloči iz telesa, v tem času pa pomaga posamezniku manj jesti ter posledično shujšati. V svoj zagovor je izjavil, da se je v minulih nekaj mescih zaradi vsega stresa zaradi nosu tudi zredil 20 kilogramov, ki jih preprosto mora zdaj nekako izgubiti.

O enormno velikem številu plastičnih posegov v zadnjih nekaj letih pa je rekel, da jih nikoli ni načrtoval toliko, temveč so se zgodili same od sebe: "72 operacij sem imel samo zato, ker se je po mnogih kaj zapletlo in so bili potrebni korekturni posegi. Te stvari je pač treba popraviti takoj na začetku. Včasih so bile operacije res nekaj, kar sem si želel, zdaj pa so nuja." Pa vendar zdaj poskuša svoj videz vzdrževati na nekirurške načine, ki ne vključujejo anestezije, je še povedal.

plastična operacija, botoks
Trendi Pred lepotnimi posegi preverite kakovost polnil #video

Rodrigo si je med drugim v preteklosti omislil polnila v ličnicah, ustnicah, celo njegove prsne in trebušne mišice niso naravne, temveč oblikovane s pomočjo vsadkov. Kirurgi so mu tudi operirali ušesa, mu dvignili obrvi in oblikovali čeljust. In to je le peščica od mnogih lepotnih posegov, s katerimi je Rodrigo stremel k popolni simetriji obraza in telesa. "Za moje pojme je popoln moški simetričen moški. Imeti mora izklesan obraz, široke rame, vitko postavo, poudarjeno čeljust, izklesane trebušne in prsne mišice," eno od njegovih preteklih izjav povzema portal Mirror.

Kako je bil Rodrigo videti pred nekaj leti, ko za njim še ni bilo 72 posegov, in kako se je z leti spreminjal njegov videz, poglejte v videu spodaj.

Ne spreglejte