SiolNET. Trendi Svet znanih
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Borut Pahor spet pokazal, kako se znajde na kotalkah #video

0,93

termometer

Borut Pahor
Foto: Facebook/Borut Pahor

Okoli Slovenije se že teden dni nadaljuje dobrodelna štafeta na rolkah, ki se ji je pretekli konec tedna na svojih koleščkih pridružil tudi predsednik republike.

V ponedeljek se je v Kopru začela dobrodelna štafeta, ki jo prireja slovenski skejter Tomaž Praunseis z ekipo in Humanitarnim društvom Sk8aj s srcem. Z rolkami so se odpravili na desetdnevno turnejo po Sloveniji, kjer si na poti predajajo štafeto, pretekli konec tedna pa jim je pri tem pomagal tudi predsednik republike Borut Pahor, sicer častni pokrovitelj akcije.

Pahor se je karavani pridružil na Vranskem in z njimi prevozil nekaj kilometrov: a ne z rolko, temveč s kotalkami. Te koleščke predsednik pač bolje obvlada, kar je večkrat pokazal že v preteklosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Po 36ih letih sem si kupil nove kotalke. Kotalkati sem začel pri štirih letih, prej kot govoriti. Potem me je ta šport in hobi obsedel za naslednjih 14 let. Malo pred koncem sem prijateljem razlagal, da bi bilo super, če 4 kolesca ne bi bila postavljena 2x paralelno, temveč 1x vzporedno. To sem celo narisal. Leta kasneje so prišli na trg rolerji, ki so bili natančno to. Prisežem./ After 36 years I bought myself new roller skates. I began roller skating when I was 4 years old - even before I could talk. I was obsessed with this sport and hobby for the next 14 years. Just before I stopped roller skating, I was explaining to my friends how cool it would be if the rollers wouldn’t be twice parallel, but just vertical. I even drew it. Years later they began selling inline skates, which were exactly that. I swear. #innovator #inlineskating #rollerskating #pahor #president #presidentpahor #slovenia

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor) on

Maja Cotič Sportal Evforija s pozitivnim izkupičkom, Pahor na kotalke ob slovesu najboljše

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Bystander / 28.05.2019. ob 09:33 0 0

    Ko bi le ostalo pri kotalkah in rolerjih...

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin