SiolNET. Trendi Svet znanih
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Banderasov naslednji projekt: ogrinjala za moške

1

termometer

Po 92 filmih, dveh gledaliških vlogah, častnem doktoratu in nakupu vinograda se je Antonio Banderas avgusta v Londonu vpisal na študij modnega oblikovanja, kjer ustvarja ogrinjalo.

Londonska fakulteta Central Saint Martins je letos dobila novega, 55-letnega študenta. Antonio Banderas je tam namreč vpisal študij modnega oblikovanja, za tamkajšnjo fakultetno glasilo pa povedal, da se je za to odločil, ker si želi pridobiti nova znanja.

"Prišel sem do točke v življenju, ko sem posnel 92 filmov. Nisem še nehal, še vedno bom igral in produciral filme, želim si več režiranja, ampak obstajajo tudi druge stvari v mojem življenju, ki me zanimajo," je povedal Banderas. Za študij modnega oblikovanja, kjer se bo osredotočil predvsem na krojenje moških oblek, je navdih dobil med pripravo svojega parfuma Puig, saj je po njegovih besedah svet dišav blizu svetu mode. Tam je spoznal, kako pomembno je, kaj nosimo, ter pomen barv, oblik, s katerimi lahko komuniciramo.

Moško ogrinjalo, logično nadaljevanje vloge v Zorru Pri vrnitvi v šolske klopi je vlogo odigralo tudi zasebno življenje, saj se je lani ločil od Melanie Griffth. Samsko življenje je začel z ustanovitvijo podjetja Anotnio Banderas Designs, v prihodnosti pa si želi oblikovati ogrinjalo za moške, ki se mu zdi logično nadaljevanje njegove vloge v filmu Zorro.

"Ogrinjalo kot zimsko oblačilo ponuja številne možnosti. So zelo udobna, sploh dandanes, ko imamo povsod ogrevanje, ne pa kot včasih, ko je bilo v stavbah skoraj tako mrzlo kot zunaj in so ljudje morali nositi številne plasti oblačil. Danes se lahko pozimi preprosto oviješ v ogrinjalo in je."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin