SiolNET. Trendi Svet znanih
3,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Anna Lewandowska, veliko več kot le nogometaševa žena

3,45

termometer

Anna Lewandowska
Foto: Instagram

Žena kapetana poljske reprezentance, nogometnega zvezdnika Roberta Lewandowskega, je tudi sama uspešna športnica, v zadnjih letih pa še vse bolj uspešna poslovna ženska.

Žen in deklet znanih nogometašev se drži sloves lepotic, katerih edino delo je vzdrževati svoj videz, da bodo kar najbolje opravljale funkcijo okrasa pod roko svojega partnerja. A ta stereotip (k sreči) ne drži za vse, marsikatera med njimi je tudi sama uspešna podjetnica, na primer Helena Seger, dolgoletna partnerica švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića, pa Victoria Beckham, ki se po prepoznavnosti in tudi po zaslužku že nekaj časa uspešno kosa z možem Davidom Beckhamom.

Poljska zakonca Beckham

Prav z zakoncema Beckham na Poljskem primerjajo svoj nogometno-zvezdniški par - Roberta Lewandowskega in njegovo ženo Anno Lewandowsko.

Lewandowski Foto: Instagram/Getty Images

A photo posted by Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) on

Anna, pred poroko leta 2013 se je pisala Stachurska, svoje kariere sicer ni začela kot popzvezdnica, ampak kot uspešna športnica. Je mojstrica borilnih veščin, ki je leta 2009 na svetovnem prvenstvu v karateju osvojila bronasto medaljo, v zadnjih nekaj letih pa se je posvetila promociji zdravega življenjskega sloga, prehranskemu svetovanju in osebnemu trenerstvu, prehranske, telovadne in motivacijske nasvete pa deli tudi na svojem blogu.

Anna Lewandowska Foto: Instagram/Getty Images

A photo posted by Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) on

Tega ji pravzaprav ne bi bilo treba. Če si žena nogometaša, ki je trenutno vreden 75 milijonov evrov, se lahko brez težav odločiš za lagodno brezdelje. To je tudi sama že večkrat iskreno priznala za poljske medije, a kot je pojasnila, si želi rasti, tako osebnostno kot karierno. "Sporočila bralcev, ki mi pišejo, koliko kilogramov so že izgubili zaradi mojih nasvetov in koliko kilometrov na dan zdaj pretečejo, mi dajejo energijo," je dejala.

Njenim nasvetom sledi tudi Lewandowski

Ob svojih bralcih pa 27-letnica vestno skrbi tudi za zdravje in kondicijo svojega moža, kapetana poljske nogometne reprezentance in napadalca münchenskega Bayerna, s katerim sta ravno prejšnji teden praznovala tretjo obletnico poroke.

Anna Lewandowska Foto: Instagram/Getty Images

A photo posted by Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) on

"Na takšni profesionalni ravni moraš razmišljati prav o vsem, ne le o tem, kaj bova jedla, ampak tudi o tem, v kakšni posodi in s kakšnimi pripomočki bova hrano pripravila. Prav tako je pomembno, da Robert jé hrano, ki mu bo pomagala do bolj kakovostnega spanca. Za regeneracijo telesa je ta najpomembnejši," je pred časom povedala za poljsko revijo Gala.

Lewandowski Foto: Instagram/Getty Images

A photo posted by Anna Lewandowska (@annalewandowskahpba) on

Zakonca sicer ne veljata za prav nič skromen par, v svojem uspehu in premoženju, ki sta ga ustvarila, rada uživata. Ko potrebujeta oddih, se umakneta v 2,3 milijona evrov vredno vilo na obrežju jezera Jelmun na severovzhodu Poljske. Prav tam so Lewandowskega lani ujeli francoski paparaci, ko se je z zasebnim helikopterjem odpravil v sosednjo vas, da bi kupil - rogljičke.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin