Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
27. 4. 2013,
9.57

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Brad Pitt Angelina Jolie

Sobota, 27. 4. 2013, 9.57

8 let

Angelina in Brad nezaželena soseda

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Sosedje dveh največjih filmskih zvezdnikov Angeline Jolie in Brada Pitta se nenehno pritožujejo, da sta nemogoča soseda, saj je njuno obnašanje nezaslišano.

Angelino Jolie in Brada Pitta so njuni sosedje označili za neodgovorna, saj naj bi doma imela kar nekaj motornih koles na plinski pogon, s katerima sta nezakonito uničevala eno najbolj priljubljenih plaž v Kaliforniji.

Poleg tega je sosede razburilo, ko so na velikonočno nedeljo videli Brada, ko je sina Maddoxa učil, kako voziti prav to veliko prevozno sredstvo, ki po njihovem mnenju nikakor ni primerno za otroke in najstnike. Med tem se je po plaži v Santa Barbari Pax vozil na manjšem motorju. Vozila, ki jih imata v lasti igralca, naj bi bila po kalifornijskih zakonih prepovedana.

"Nisem prepričan, če je vožnja po plaži v Santa Barbari dovoljena, je pa vsekakor kazniva," je povedal zaskrbljeni sosed, ki je hkrati tudi lokalni okoljevarstvenik. "Njihovi motorji so močni onesnaževalci okolja in želel bi si, da bi se judje, ki živijo na tej obali, obnašali bolj odgovorno."

Plaža, kjer se je vse skupaj dogajalo, je ena najbolje ohranjenih naravnih plaž na svetu in mnogi si želijo, da bi ostala takšna, kot je, in da se na njej ne bi obnašali tako neodgovorno. "To je le še eden od dokazov, da se neumni bogati ljudje ne znajo obnašati in mislijo, da so s svojimi dejanji bolj pomembni in kul. Mogoče se niti ne zaveda, da škoduje okolju in da je s tem slab vzgled drugim," je povedal eden od sosedov, drugi pa je dodal: "Zgodilo se je, da je Brad odganjal druge prebivalce plaže, da se ne zadržujejo tam, kjer se oni igrajo in družijo. A to je javna plaža in Brad se velikokrat obnaša, kot da je le njegova ter da je nihče ne sme prečkati."

Ne spreglejte