Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
29. 12. 2020,
22.00

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,91

5

prazniki prazniki postava bikini kopalke Elizabeth Hurley

Natisni članek

Torek, 29. 12. 2020, 22.00

3 leta, 7 mesecev

55-letna zvezdnica tudi med prazniki razkazovala svoje čare #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 1,91

5

Postavna manekenka in igralka Elizabeth Hurley je znana po tem, da se na svojem profilu na družbenem omrežju Instagram večkrat pokaže slečena kot oblečena. Ker ima svojo linijo kopalk, sledilce večinoma razveseljuje s fotografijami sebe v bikiniju. Tudi med božičnimi prazniki jih ni razočarala.

Prazničnemu času primerno se je 55-letna Elizabeth Hurley tokrat odela v dvodelne kopalke živo rdeče barve, si na glavo poveznila božično kapo in na fotografijo s fotomontažo dodala še polarne medvede ter zasneženo pokrajino. Zraven je zapisala le: "Vesel božič."

Oboževalci so jo, tako kot običajno, zasuli s pohvalnimi komentarji, češ kako neverjetno postavo ima pri 55 letih. "Preprosto vav! Celo moja žena nima nič proti mojemu občudovanju tebe," je šaljivo zapisal eden od njenih sledilcev. "Stara sem 40 in niti v najboljših sanjah nisem videti tako vroče kot ti," pa jo je pohvalila druga sledilka.

Tudi v kasnejših prazničnih objavah, na katerih sicer ni več nosila kopalk, je zvezdnica ponosno pokazala svojo zavidanja vredno postavo. Oblečena v večerno obleko je na fotografijah na ogled postavila svoje lepo oblikovane noge.

Tudi sicer je Elizabeth Hurley znana po tem, da svoj profil uporablja za promocijo svoje linije kopalk, zato pravzaprav ne preseneča, da se na njem večinoma kaže prav oblečena v nič drugega kot kopalke. Nekaj njenih preteklih objav si lahko ogledate v videoposnetku na vrhu članka.

Ne spreglejte